Templat:Country data Chaco

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Chaco. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Chaco ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Bandera de la Provincia del Chaco.svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Wilayah Chaco Nama rencana utama (Wilayah Chaco)
shortname alias Chaco (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Flag of Chaco province in Argentina 2007.svg Nama imej (File:Flag of Chaco province in Argentina 2007.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaan

  • {{flag|Chaco}} Wilayah Chaco
  • {{flagicon|Chaco}}Wilayah Chaco
  • {{flagcountry|Chaco}} ChacoTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Chaco

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

[Sunting data templat]

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan