Templat:Country data Friuli Venezia Giulia

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Friuli Venezia Giulia. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Friuli Venezia Giulia ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Flag of Friuli-Venezia Giulia.svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Friuli Venezia Giulia Nama rencana utama (Friuli Venezia Giulia)
flag alias Flag of Friuli-Venezia Giulia.svg Nama imej (File:Flag of Friuli-Venezia Giulia.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaanTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Friuli Venezia Giulia

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

[Sunting data templat]

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan