Pergi ke kandungan

Templat:Country data Gold Coast

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Gold Coast. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Gold Coast ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Gold Coast (Koloni British) Nama rencana utama (Gold Coast (Koloni British))
shortname alias Gold Coast (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Flag of the Gold Coast (1877–1957).svg Nama imej (File:Flag of the Gold Coast (1877–1957).svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaan


Templat berkaitan

Sila lihat berkaitan templat country_data yang berikut :


TemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Gold Coast

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat[Sunting data templat]

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan