Pergi ke kandungan

Templat:Country data Kesatuan Afrika Selatan

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Kesatuan Afrika Selatan. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Kesatuan Afrika Selatan ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Kesatuan Afrika Selatan Nama rencana utama (Kesatuan Afrika Selatan)
shortname alias Afrika Selatan (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Flag of South Africa (1928-1994).svg Nama imej (File:Flag of South Africa (1928-1994).svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)

Kepelbagaian bendera

LabelImej bendera (40px)Nama imej
1910South Africa Flag 1910-1912.svg
1912South Africa Flag 1912-1928.svg


Contoh penggunaan

Menggunakan pelbagai bendera

Templat berkaitan

Sila lihat berkaitan templat country_data yang berikut :


TemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Kesatuan Afrika Selatan

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat[Sunting data templat]

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan