Templat:Country data Mato Grosso do Sul

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Mato Grosso do Sul. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Mato Grosso do Sul ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Bandeira de Mato Grosso do Sul.svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Mato Grosso do Sul Nama rencana utama (Mato Grosso do Sul)
flag alias Bandeira de Mato Grosso do Sul.svg Nama imej (File:Bandeira de Mato Grosso do Sul.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaanTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Mato Grosso do Sul

Kategori:Templat menggunakan TemplateData

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan