Pergi ke kandungan

Templat:Country data Northern Rhodesia

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Northern Rhodesia. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Northern Rhodesia ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Rhodesia Utara Nama rencana utama (Rhodesia Utara)
flag alias Flag of Northern Rhodesia (1939–1964).svg Nama imej (File:Flag of Northern Rhodesia (1939–1964).svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaan

  • {{flag|Northern Rhodesia}} Rhodesia Utara
  • {{flagicon|Northern Rhodesia}}Rhodesia Utara


Templat berkaitan

Sila lihat berkaitan templat country_data yang berikut :


TemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Northern Rhodesia

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat[Sunting data templat]

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan