Templat:Country data Schaffhausen

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Pendokumenan templat

Ini adalah dokumentasi bagi Templat:Country data Schaffhausen. Ia dihasilkan secara automatik oleh Templat:Country showdata (sunting bincang pautan sejarah)

Templat:Country data Schaffhausen ini ialah bekas data dalaman yang direka untuk disisipkan secara terus. Ia digunakan secara tidak langsung oleh templat-templat seperti {{Bendera}}, {{flagicon}} dan lain-lain lagi.

Tolong kosongkan "cache" selepas mengubah templat ini.

Flag of Canton of Schaffhausen.svg

Parameter standard

Nama parameterValueMaksud
alias Kanton Schaffhausen Nama rencana utama (Kanton Schaffhausen)
shortname alias Schaffhausen (pilihan) Nama paparan untuk digunakan bagi pautanwiki, jika alias adalah nama artikel yang dinyahkekaburan, sebagai contoh
flag alias Flag of Canton of Schaffhausen.svg Nama imej (File:Flag of Canton of Schaffhausen.svg, ditunjukkan pada sebelah kanan)


Contoh penggunaanTemplateData

Berikut ialah pendokumenan TemplateData untuk templat ini yang digunakan oleh VisualEditor dan alatan-alatan lain; lihat laporan penggunaan parameter bulanan untuk templat ini.

TemplateData untuk Country data Schaffhausen

Kategori:Templat menggunakan TemplateData

Templat ini tidak boleh digunakan langsung. Ia digunakan secara tidak langsung dengan template bendera seperti Templat:Bendera dan Templat:Flagicon. Lihat [[:en:Category:Flag template system]] untuk mendapatkan senarai penuh templat bendera dan [[:en:Wikipedia:WikiProject Flag Template]] untuk dokumentasi lanjut.

Parameter templat

ParameterKeteranganJenisStatus
Tiada parameter ditentukan