Pergi ke kandungan

Templat:Non-free use rationale poster

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Maklumat dan rasional kegunaan media bukan bebas – poster bukan bebas – – AMARAN: {{{Article}}} kelihatan tidak wujud!
Semakkan huruf besar. Masukkan sahaja tajuk tepat untuk sebuah rencana tunggal tanpa [[kurungan pautan]] atau pemformatan lain. Berkemungkinan juga rencana yang diberi telah dihapuskan.
Huraian

Ini poster untuk {{{Article}}}.
Hak cipta seni poster dipercayai milik pengedar item promoted, penerbit butiran yang digalakkan atau artis grafik.

Sumber

Seni poster boleh atau boleh diperolehi dari pengedar.

Rencana

[[{{{Article}}}]]

Bahagian digunakan

Seluruh poster: kerana imej adalah seni poster, satu bentuk pembungkusan produk atau pemasaran perkhidmatan, imej keseluruhan yang diperlukan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan, betul menyampaikan makna dan penjenamaan yang dimaksudkan, dan mengelakkan mencemarkan atau gambaran yang salah tentang imej.

Peleraian rendah?

Salinan itu adalah resolusi yang mencukupi untuk ulasan dan pengenalan tetapi resolusi yang lebih rendah daripada poster asal. Salinan yang dibuat daripada ia akan menjadi berkualiti rendah, tidak sesuai sebagai karya seni palsu, versi lanun atau untuk kegunaan yang akan bersaing dengan tujuan komersial karya seni yang asal.

Tujuan kegunaan

Choose from Infobox / Header / Section / Other

Boleh digantikan?

Sebagai seni poster , imej tidak diganti dengan kandungan percuma, sebarang imej yang lain yang menunjukkan karya seni yang sama atau poster juga akan hak cipta, dan mana-mana versi yang tidak benar kepada asal akan tidak mencukupi untuk mengenal pasti atau ulasan.

Maklumat lain

Penggunaan seni poster dalam artikel mematuhi Wikipedia dasar kandungan bukan bebas dan kegunaan adil bawah undang-undang hak cipta Amerika Syarikat seperti dijelaskan di atas.

Kegunaan wajarKegunaan wajar bahan berhak cipta dalam konteks [[{{{Article}}}]]//ms.wikipedia.org/wiki/Templat:Non-free_use_rationale_poster
Pendokumenan templat[cipta]