Perbincangan pengguna:180.253.139.101

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Selamat datang![sunting sumber]

Wikipedia-logo-v2-no-text.svg

Helo, dan selamat datang ke Wikipedia Bahasa Melayu! Terima kasih diatas sumbangan anda, seperti yang salah satunya anda lakukan pada Senarai watak Perang Makanan: Shokugeki no Soma. Saya amat menghargai suntingan yang membina anda di Wikipedia. Saya berharap anda menyukai tempat ini dan akan membuat keputusan untuk terus menyunting. Berikut adalah beberapa halaman yang anda mungkin mahu layari:

Wikipedia membenarkan anda untuk meneruskan sumbangan tanpa melog masuk, tetapi anda sangat digalakkan untuk membuka sebuah akaun. Proses membuka akaun adalah sangat mudah dan percuma tanpa memerlukan anda untuk mendedahkan maklumat peribadi. Sila rujuk disini untuk garis panduan penuh mengenai kelebihan membuka sebuah akaun. Jika anda membuat suntingan tanpa melog masuk, alamat IP (180.253.139.101) akan digunakan untuk mengenalpasti anda.

Saya berharap anda gembira menyunting disini dan menjadi seorang Ahli Wikipedia! Sila tandatangani mesej anda di laman-laman perbincangan dengan menaip empat tilde (~~~~); ini akan secara automatik menghasilkan alamat IP anda (ataupun nama pengguna jika anda melog masuk) berserta tarikh suntingan. Jika anda memerlukan sebarang bantuan, sila rujuk pada Bantuan:Kandungan, ataupun anda juga boleh mengajukan soalan terus kepada saya di laman perbincangan pengguna saya. Selamat menyumbang dan sekali lagi selamat datang! SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG Cuti wiki Bercuti wiki 00:14, 31 Januari 2018 (UTC)