User talk:SNN95

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Comic-sketch.jpg SNN95 sedang memfokuskan diri untuk menyiapkan assignment seni digital yang sentiasa bertimbun saban minggu. Jadi sebarang pesanan mungkin akan terlalu lambat dibalas. Harap bersabar sangat.
Aktiviti minggu ke-4: Mengemaskini WBM/WBI dan skrip cerita


Sila tekan butang Buka topik untuk memulakan bicara...

LED digit 1.pngLED digit 3.pngLED colon.pngLED digit 1.pngLED digit 8.png
[perbarui]


Laman perbincangan ini kali terakhir diconteng disunting 3104 minit lalu oleh MediaWiki message deliveryP / S dan mempunyai 10 kb. Tinggalkan pesanan anda di bawah dan tandanya dengan ~~~~. Saya akan membalasnya dalam beberapa minit atau lebih lama.Amaran: Tajuk paparan "<span style="color:Purple; font-family:COmic Sans MS"><span style="/* attempt to bypass $wgRestrictDisplayTitle */">User talk:</span><b>SNN95</b></span>" mengatasi tajuk paparan awal "<span style="color:Purple; font-family:Comic Sans MS"><span style="/* attempt to bypass $wgRestrictDisplayTitle */">User talk:</span><b>SNN95</b></span>".

Happy Anime S2.png
Silalah membantu saya di Wiki Fairy Tail juga!


Poskad BAW[sunting sumber]

Salam saudara. Adakah anda sudah menghantar alamat anda ke pautan yang telah saya hantar? Adakah semuanya dalam keadaan baik? CyberTroopers ( بينچڠ/سومبڠن) 08:22, 5 Januari 2019 (UTC)

@CyberTroopers: Sudah! Tak sabar nak dapat poskad! SNN95 Talk to me, beybeh! 15:28, 5 Januari 2019 (UTC)
Haha baguslah jika begitu. Saya cuma risau kalau-kalau ada masalah berhubung perkara berkenaan. Apapun, terima kasih kerana menyertai. Tahun depan join lagi ya. CyberTroopers ( بينچڠ/سومبڠن) 15:31, 5 Januari 2019 (UTC)

Wikipedia translation of the week: 2019-02[sunting sumber]

Wikipedia translation of the week: 2019-03[sunting sumber]

Wikipedia translation of the week: 2019-04[sunting sumber]