Senarai rancangan yang disiarkan oleh Awesome TV

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Berikut adalah senarai rancangan yang disiarkan atau pernah disiarkan di Awesome TV. [1]

Rancangan asal oleh Awesome TV[sunting | sunting sumber]

Berita[sunting | sunting sumber]

  • Berita 7:57

Hiburan[sunting | sunting sumber]

  • A! Ketawa
  • Alamak
  • Anugerah Malam Ini
  • Awesome Mart
  • Awesome Minggu Ini
  • Cer Teka
  • Chit Chat Ustaz
  • Debat Bukan Gaduh
  • Glam Ke Tenggelam
  • Fans VS Fanatik
  • Ha Ha Ha
  • Hantu Van Sewa
  • Ihsan Kita
  • Jaman Tori
  • Janda Kosmopolitan
  • Jawapan Panas
  • Keringat Selebriti
  • Keringat Selebriti 2
  • Langit Bakal Cerah
  • Macam-Macam Show
  • Masaklah Kaw!!!
  • Masak Ni Senang!
  • Mic On!
  • Mummy Oja
  • Ohsem!!!
  • Oops Terkena!
  • On X On
  • One Two Hantu
  • One Two Hantu 2
  • Pop Yeah Yeah
  • Rollex Kata
  • Riuh Family
  • Riuh Family 2
  • Rumah Rara
  • Shuk Nak Tanya
  • Shuk Nak Tanya 2
  • Transparensi
  • Ujian Menantu
  • Warung Wak
  • Warung Wak 2
  • Warung Wak 3
  • You Kat...?
Telemovie Melayu
  • Ah How Putus Cinta
  • Kuba Guling, Karipap Pusing
  • Next Station Jodoh
  • #SampaiSyurga
  • Sally Boss

Asian Horror[sunting | sunting sumber]

Asian Horror disiarkan Setiap Sabtu, jam 10 Malam.

2022[sunting | sunting sumber]

Nov)

Dis)

Filem Kita[sunting | sunting sumber]

Filem Kita disiarkan setiap Rabu, jam 9 malam dan Sabtu, jam 2 petang.

2021[sunting | sunting sumber]

2022[sunting | sunting sumber]

Malar Segar[sunting | sunting sumber]

Malar Segar disiarkan setiap Sabtu, jam 6:00 petang.

2021[sunting | sunting sumber]

2022[sunting | sunting sumber]

Ohsem Lejen[sunting | sunting sumber]

Ohsem Lejen disiarkan setiap Khamis jam 9.00 malam.

2021[sunting | sunting sumber]

2022[sunting | sunting sumber]

Ohsem Tele[sunting | sunting sumber]

Ohsem Tele disiarkan setiap Ahad, jam 9.30 Malam.

2020[sunting | sunting sumber]

  • Next Station, Jodoh (3 Ogo)
  • Ah How Putus Cinta (9 Ogo)
  • Sally Boss (16 Ogo)
  • #SampaiSyurga (23 Ogo)
  • Perang Dingin (6 Sep)
  • Brownies Lobak Untuk Papa (13 Sep)
  • Isa & Bella (20 Sep)
  • Janin Tak Berdosa (27 Sep)
  • Isteriku Bukan Tukang Masak (19 Okt)
  • Hello, Itu Bf I (11 Okt)
  • Crush Next Door (25 Okt)
  • Sucinya Ratna (15 Nov)
  • B.O.B (Bukan Orang Buta) (22 Nov)
  • Ijam (13 Dis)
  • Jefri Haji Muda (27 Dis)

2021[sunting | sunting sumber]

  • Kuba Guling, Karipap Pusing (24 Jan)
  • Hello Suria! (14 Feb)
  • Janda Si Ayob (21 Feb)
  • Kembar Keliru (28 Feb)
  • Ali Setan (7 Mac)
  • Ali Setan 2 (21 Mac)
  • XX Ray (28 Mac)
  • XX Ray 2 (4 Apr)
  • Bibik Kayangan (11 Apr)
  • Ghazal Untuk Rabiah (18 Apr)
  • Pang Pokok Ketapang! (25 Apr)
  • Mak...Adib Pulang (2 Mei)
  • Musafir Ke? (9 Mei)
  • Raya Pukul 7 (12 Mei)
  • Rompak Raya (16 Mei)
  • Janin Tak Berdosa (Ulangan) (23 Mei)
  • Takbir Semalam (30 Mei)
  • Perang Dingin (Ulangan) (6 Jun)
  • Cikgu Timah Sekolah Bandar (13 Jun)
  • Ah How Putus Cinta (Ulangan) (20 Jun)
  • Isteriku Bukan Tukang Masak (Ulangan) (27 Jun)
  • Duit Kawin (4 Jul)
  • Sally Boss (Ulangan) (11 Jul)
  • Satu Tahun Lagi (1 Ogo)
  • Janda Si Ayob (Ulangan) (8 Ogo)
  • Jefri Haji Muda (Ulangan) (15 Ogo)
  • Rindu Atok (22 Ogo)
  • Holiday Aji Tom (29 Ogo)
  • Hello Suria! (Ulangan) (5 Sep)
  • #SampaiSyurga (ulangan) (12 Sep)
  • Isa dan Bella (ulangan) (19 Sep)
  • Ayah Den Lapeh (26 Sep)
  • Sucinya Ratna (ulangan) (3 Okt)
  • Crush Next Door (ulangan) (10 Okt)
  • B.O.B (Bukan Orang Buta) (ulangan) (17 Okt)
  • Gulai Kawah Empulung Pisang (24 Okt)
  • Ayah Untuk Disewa (31 Okt)
  • Mak, Adib Pulang (7 Nov)
  • Pang Pokok Ketapang (14 Nov)
  • Ijam (ulangan) (21 Nov)
  • Bibik Kayangan (ulangan) (28 Nov)
  • Kuba Guling, Karipap Pusing (ulangan) (5 Dis)
  • Rindu Atok (ulangan) (12 Dis)

2022[sunting | sunting sumber]

  • Ayah Untuk Disewa (ulangan) (2 Jan)
  • Kembar Keliru (ulangan) (9 Jan)
  • Duit Kahwin (ulangan) (16 Jan)
  • Janda Si Ayob (ulangan) (23 Jan)
  • Perang Dingin (ulangan) (6 Feb)
  • Hello Suria (ulangan)
  • #Sampai Syurga (ulangan) (20 Feb)
  • Permintaan Terakhir Abah (10 Apr)
  • Hud (17 Apr)
  • Mat Ri Ye Pak Din (8 Mei)
  • Nawfal Nak Raya (15 Mei)
  • Syurga Nur Muhammad (22 Mei)
  • Kasih Yang Ternoda (29 Mei)
  • Bini Gua Solehah (8 Jun)
  • Ayah Untuk Disewa (ulangan) (15 Jun)
  • Menantu Mek (10 Jul)
  • Suri Rumah Terfeeling (17 Jul)
  • 1 Untuk Hati, 2 Untuk Rindu (24 Jul)
  • Derhaka Seorang Ibu (31 Jul)
  • Mempelai Panda (7 Ogs)
  • Kami Blackpinky (14 Ogs)
  • Rumah Tok Wie (21 Ogs)
  • Suamiku Old School (28 Ogs)
  • Janda Si Ayob (4 Sep)
  • Badman Kembali (11 Sep)
  • Ayah Den Lopeh (18 Sep)
  • Sahabat Pendosa (25 Sep)
  • Ah How Putus Cinta (ulangan) (2 Okt)
  • Mak...Adib Pulang (ulangan) (9 Okt)
  • #SampaiSyurga (ulangan) (16 Okt)
  • Sally Boss (23 Okt)
  • Perang Dingin (ulangan) (6 Nov)
  • Isa dan Bela (ulangan) (13 Nov)
  • Suamiku old school (ulangan) (20 Nov)
  • Walimatul Tak Urus (4 Dis)

Drama Ohsem[sunting | sunting sumber]

No. Judul Tarikh Tayangan Pengarah Pelakon Utama Lagu Tema Senarai Episod Catatan
Tahun 2020
1. Janda Kosmopolitan 3 Ogos 2020 Hariss Fadzillah Halimunan- Masya Masyitah
2. One Two Hantu 3 Ogos 2020 Opie Zami
3. Halim Halima 27 Oktober 2020 Azri
4. U-Turn Ke Syurga 30 Oktober 2020 Nazir Jamaluddin
5. Mummy Oja 16 November 2020 Wan Saiful Shahrizan
Louva - Royal City Teachers
6. You Kat...? 24 November 2020 Amor Rizan
Tahun 2021
1. Sis Stars Hotel 8 Mac 2021 Nazir Jamaluddin
2. Yang Bakal Mati Ramadan Ini 12 April 2021 Eoon Suhaini Terakhir Buat Teman - Hazama & Siti Sarah
3. Isolasi 16 April 2021 Wan Saiful Shahrizan
4. Hari Kita Jatuh Cinta 17 Mei 2021 Rahim Zali Kuasa Cintamu- Siti Nurhaliza Adaptasi Novel Hari Kita Jatuh Cinta Karya Shera Zulghafar
6. Dia Semanis Honey (Ulangan dari Astro Ria) 28 Jun 2021
Memori Berkasih - Achik Spin Feat Siti Nordiana Adaptasi Novel Dia Semanis Honey Karya Dila Dyna
7. Misteri Jenazah (Ulangan Dari Astro Oasis) 7 Disember 2021 Rashid Sibir Drama ini ditayang setiap hari Selasa dan Rabu jam 11.00 malam.


Dramatix[sunting | sunting sumber]

"Dramatix" disiarkan Setiap Isnin Hingga Rabu, jam 7 Malam.

Senarai Drama[sunting | sunting sumber]

No. Judul Tarikh Tayangan Pengarah Pelakon Utama Lagu Tema Senarai Episod Catatan
Tahun 2021
1. Kiblat Yang Hilang 12 April 2021 Azri Izhar 23 Episod
2. Diva Popular 17 Mei 2021 Rashid Sibir Chikadun- Floor 88 21 Episod
3. My Darling, Inspektor Daniel (Ulangan dari Astro Ria) 29 Jun 2021 Aziz M. Osman Darling - Elizabeth Tan 20 Episod
4. Cik Serba Tahu (Ulangan dari Astro Ria) 27 Julai 2021 Shuhaimi Zulkefli Cinta Apa Adanya - Tasha Manshahar 16 Episod Adaptasi daripada novel Cik Serba Tahu karya Syamnuriezmil.
5. Urusan Hati Cik Drama Queen (Ulangan dari Astro Ria) 18 Ogos 2021 Hadith Omar
Michael Ang
Urusan Hati - Sarah Fazny 16 Episod Adaptasi Novel Urusan Hati Cik Drama Queen Karya Areila Sahimi
6. Black Belt Kaler Pink (Ulangan dari Astro Warna) 9 September 2021 Riza Baharudin Menggegar Dunia - Stacy & Adam 24 Episod
7. Awak Sangat Nakal (Ulangan dari Astro Ria) 27 September 2021 Azmi Hatta Nakal Nakal Nakal- Ayda Jebat 16 Episod Adaptasi Novel Awak Sangat Nakal Karya Syamnuriezmil
8. Isteri Tuan Ihsan (ulangan dari Astro Ria) 19 Oktober 2021 Raja Ahmad Alauddin (arwah) Bukan Yang Pertama - Faizal Tahir 20 Episod Adaptasi Novel Isteri Tuan Ihsan Karya Sara Kyoko
9. Lafazkan Kalimah Cintamu (ulangan dari Astro Ria 12 November 2021 Along Kamaludin Kesilapanku Keegoaanmu- Dato Sri Siti Nurhaliza 32 Episod Adaptasi novel Lafazkan Kalimah Cintamu karya Siti Rosmizah
10. Suamiku Encik Sotong (ulangan dari Astro Ria) 14 Disember 2021 Eoon Shuhaini Perempuan - Faizul Sany 20 Episod Adaptasi Novel Suamiku Encik Sotong karya Syikin Zainal
Tahun 2022
1. Jodoh Itu Milik Kita (ulangan dari Astro Mustika HD) 5 Januari 2022 Jamal Khan Takkan Terpisah - Black 40 Episod Adaptasi Novel Jodoh Itu Milik Kita karya Sara Aisha
2. Syurga Yang Kedua (ulangan dari Astro Prima) 2 Februari 2022
  • Zamri Zakaria
  • Bahri Uma Bajuri
Takdir - Dayang Nurfaizah 70 Episod Adaptasi daripada siri sinetron Indonesia, Surga Yang Kedua
3. Antara Ikhlas & Kaca 4 April 2022 Along Kamaludin 24 Episod
4. Impian Lara 22 Jun 2022 Johan Bahar 18 Episod
5. Epilog 3 Naga 3 Ogos 2022 Razif 'Ajiboy' Rashid
Mantera Beradu - Malique feat. Dato' M. Nasir 24 Episod Adaptasi novel Epilog 3 Naga karya Kaz Ishak
6. Di Sebalik Dia 14 September 2022 Rahila Ali
  • Keith Foo
  • Wanna Ali
  • Faez Nick
  • Jihaa Sham
  • Fauzi Nawawi
  • Aznah Hamid
  • Shamsul Ghau Ghau
  • Shajiry
  • Nizam Kama
  • Jessica Kueh Mei Fung
28 Episod
7. Dilema Sebuah Anugerah 31 Oktober 2022 Opie Zami & Hitler Zami
  • Azhan Rani
  • Dynas Mokhtar
  • Jaja Iliyes
  • Raja Azmi
  • Khairil Anwar
  • Myra Natasya
  • Jessica Kueh Mei Fung
  • Adam Shah
  • Beego
24 Episod

Dramedi[sunting | sunting sumber]

"Dramedi" disiarkan Setiap Jumaat hingga Ahad, jam 8:30 Malam

Senarai Drama[sunting | sunting sumber]

No. Judul Tarikh Tayangan Pengarah Pelakon Utama Lagu Tema Senarai Episod Catatan
Tahun 2021
1. Hantu Van Sewa 8 Januari 2021 Nazir Jamaluddin
2. One Two Hantu 2 21 Februari 2021 Opie Zami
3. Alif Ba Ta 19 April 2021 Mohd Latiff Zami
4. Man Transform 20 Mei 2021
5. Keluarga Instafamous 13 Jun 2021 Muhd Adlan Shaharir
6. Penghulu Interim 31 Julai 2021 Jamal Khan
24 Episod
7. Diva Popular 2 25 September 2021 Rashid Sibir Chikadun- Floor 88 13 Episod
8. Mr London Ms Langkawi (ulangan dari Astro Warna) 24 Oktober 2021 Nizam Zakaria
Istimewa - Aman feat Daiyan Trisha 16 Episod Adaptasi novel Mr London Ms Langkawi karya Herna Diana
9. Cik Bunga dan Encik Sombong (ulangan dari Astro Prima) 25 November 2021 Keoi Hj. Khalid Marry Me - Mark Adam 16 Episod Adaptasi novel Cik Bunga dan Encik Sombong karya Airisz
10. Keluarga Karaoke (ulangan dari Astro Mustika HD) 23 Disember 2021 Wan Hasliza Wan Zainuddin Aku Keliru - Raja Ema & Lawa Nie Geng 60 Episod
Tahun 2022
1. Sudin Dah Kaya 2 April 2022 Razif Ajiboy Rashid
2. Hantu Van Sewa 2 12 Mei 2022 Nazir Jamaluddin 24 Episod
3. Reen Putus Cinta 1 Julai 2022 Zul Huzaimy
12 Episod
4. Gangster Ker? 12 Ogos 2022 Wan Saiful Shahrizan
  • Mustaqim Bahadon
  • Wafariena Roslan
  • Kazar Saisi
  • Acong Sweetchild
  • Zarul Imran
  • Afiq Fikri
  • Mohd Farid Amin Mahat
  • Fadzil Hamdan
24 Episod
5. Adam & Hawa (ulangan dari Astro Mustika HD) 3 Oktober 2022 Feroz Kader Muara Hati - Siti Nurhaliza & Hafiz Suip 80 Episod Adaptasi novel Adam & Hawa karya Aisya Sofea.

Program Tempatan dan Luar Negara[sunting | sunting sumber]

Kanak-Kanak[sunting | sunting sumber]

Sedang Disiarkan[sunting | sunting sumber]

  • Beyblade Burst
  • Beyblade Burst Evolution
  • Beyblade Burst Turbo
  • Beyblade Burst Rise (Pada 9 Julai 2022)
  • Beyblade Burst Surge
  • Beyblade Burst QuadDrive
  • Baby Riki
  • Cam & Leon
  • Captain Biceps
  • Captain Tsubasa
  • Megaman: Fully Charged
  • Siri animasi Mr. Bean
  • Oggy and the Cockroaches
  • Shaun the Sheep (Musim 1) (Akan Datang)

Pernah Bersiaran[sunting | sunting sumber]

  • Chronokids
  • Crafty Kids
  • Drakers
  • Heroes Of The City
  • Sissi: The Young Empress (Animasi)
  • Ganbare, Kickers! (Malay Dub)

Go Asean[sunting | sunting sumber]

  • Go Explore
  • Go Travel (25 Dis 2021 bermula) (Sabtu 5:00pm sehingga 5:30pm)
  • Supper Heroes
  • The Eco Traveller
  • The Halal Foodie

Komedi[sunting | sunting sumber]

Monday Movie[sunting | sunting sumber]

Monday Movie disiarkan setiap Isnin, jam 9 Malam.

2022[sunting | sunting sumber]

  • The Mad Monk (1 Ogs)
  • Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela (8 Ogs)
  • Look Out, Officer (15 Ogs)
  • Hamara Dil Aapke Paas Hai (22 Ogos)
  • Dragon Fight (5 Sep)
  • Abang Long Fadil (12 Sept)
  • Abang Long Fadil 2 (19 Sept)
  • Martial Art Shaolin (26 Sept)
  • Shaolin Temple (3 Okt)
  • Kongsi (10 Okt)
  • Biar Betul (17 Okt)
  • My Name Is Khan (24 Okt)
  • V3 Samseng Jalanan (31 Okt)
  • The Mad Monk (ulangan) (7 Nov)
  • Evolusi KL Drift (14 Nov)
  • Look Out Officer (21 Nov)
  • Abang Lejen (28 Nov)

Awesome Movie (Pawagam Hollywood Amerika Syarikat)[sunting | sunting sumber]

Awesome Movie disiarkan setiap Selasa pukul 9:00 malam - 11:00 tengah malam.

2020[sunting | sunting sumber]

  • The Mask (22 Ogo)
  • Dumb and Dumber (29 Ogo)
  • Batman (5 Sep)
  • Batman Returns (12 Sep)
  • Batman Forever (19 Sep)
  • Batman & Robin (26 Sep)
  • Richie Rich (3 Okt)
  • Dennis the Menace (10 Okt)
  • Two Weeks Notice (17 Okt)
  • Ocean's Eleven (24 Okt)
  • First Strike (31 Okt)
  • Space Cowboys (14 Nov)
  • Gremlins (21 Nov)
  • Gremlins 2: The New Batch (28 Nov)
  • Get Smart (5 Dis)
  • Contagion (12 Dis)
  • The Meg (19 Dis)
  • Outbreak (26 Dis)

2021[sunting | sunting sumber]

2022[sunting | sunting sumber]

  • Stuart Little (Filem Khas Tahun Baru) (1 Jan)
  • The Fast and the Furious (3 Jan)
  • Stuart Little 2 (8 Jan)
  • The Fast and the Furious: Tokyo Drift (10 Jan)
  • Spy Game (15 Jan)
  • Dances with Wolves (22 Jan)
  • Hollow Man (24 Jan)
  • G.I Jane (29 Jan)
  • Blue Streak (31 Jan)
  • Robin Hood: Prince of Thieves (7 Feb)
  • Gladiator (ulang tayang) (13 Feb)
  • Last Action Hero (27 Feb)
  • Real Genius (28 Feb)
  • Mr. Bean's Holiday (6 Mac)
  • The Bourne Identity (7 Mac)
  • Johny English Reborn (13 Mac)
  • The Matrix (14 Mac)
  • The Expandable (20 Mac)
  • The Matrix Reloaded (21 Mac)
  • The Expandable 2 (27 Mac)
  • Paddington (4 Apr)
  • Paddington 2 (11 Apr)
  • Fun With Dick and Jane (18 Apr)
  • Real Genius (25 Apr)
  • Big Game (16 Mei)
  • Catwoman (23 Mei)
  • Drive Angry (30 Mei)
  • Brick Mansions (ulang tayang) (4 Jun)
  • Paul Blart: Mall Cop (7 Jun)
  • Outbreak (ulang tayang) (11 Jun)
  • Double Team (14 Jun)
  • Spy Game (ulang tayang) (18 Jun)
  • The Goonies (21 Jun)
  • Dances with Wolves (ulang tayang) (25 Jun)
  • London Has Fallen (28 Jun)
  • G.I Jane (ulang tayang) (5 Jul)
  • Jurassic Park (12 Jul)
  • The Lost World: Jurassic Park (19 Jul)
  • Speed Racer (26 Jul)
  • Wild Card (2 Ogs)
  • Redemption (9 Ogs)
  • Point Break (16 Ogs)
  • A Knight's Tale (ulang tayang) (23 Ogs)
  • Big Game (ulang tayang) (6 Sep)
  • CJ7 (13 Sep)
  • Stuart Little (ulang tayang) (20 Sep)
  • Stuart Little 2 (ulang tayang) (27 Sep)
  • The Expendables (4 Okt)
  • The Expendables 2 (11 Okt)
  • Drive Angry (ulang tayang) (18 Okt)
  • Wild Card (ulang tayang) (25 Okt)
  • Redemption (ulang tayang) (1 Nov)
  • Casanova (15 Nov)

Hindi Special[sunting | sunting sumber]

Hindi Special disiarkan setiap hari Jumaat jam 9:00 malam dan Ahad, jam 2:00 petang.

2021[sunting | sunting sumber]

  • Kabhi Alvida Naa Kehna (5 Feb)
  • Kal Ho Naa Ho (12 Feb)
  • Har Dil Jo Pyar Karega (19 Feb)
  • Chalte Chalte (26 Feb)
  • Om Shanti Om (5 Mac)
  • Phir Bhi Dil Hai Hindustani (12 Mac)
  • Kabhi Khushi Kabhie Gham (14 Mac) (Tayangan Istimewa)
  • Dil Se (19 Mac)
  • Ashoka (26 Mac)
  • Bajrangi Bhaijaan (2 Apr)
  • Bajirao Mastani (9 Apr)
  • Raja Hindustani (17 Apr)
  • Koi Mil Gaya (24 Apr)
  • Mann (1 Mei)
  • Kaho Naa... Pyaar Hai (8 Mei)
  • Kuch Kuch Hota Hai (15 Mei) (Siaran pada jam 8:00 malam sehingga 11:30 malam)
  • Main Hoon Na (21 Mei)
  • Jaan -E-Maan (28 Mei)
  • Paheli (4 Jun)
  • Kaabil (11 Jun)
  • Raid (18 Jun)
  • Mujhse Shaadi Karogi (25 Jun)
  • Naseeb (2 Jul)
  • Bobby (9 Jul)
  • Soldier (16 Jul)
  • Dhadkan (20 Jul) (Aidiladha Hindi Special)
  • Dil Kya Kare (23 Jul)
  • Kal Ho Naa Ho (24 Jul)
  • Rishtey (30 Jul)
  • Bajrangi Bhaijaan (31 Jul)
  • Baadshah (6 Ogo)
  • Hello Brother (13 Ogo)
  • Hum Saath Saath Hain (20 Ogo)
  • Main Prem Ki Diwani Hoon (3 Sep)
  • Chal Mere Bhai (10 Sep)
  • Josh (17 Sep)
  • Yes Boss (24 Sep)
  • Duplicate (1 Okt)
  • Singh Is Kinng (8 Okt)
  • Rangeela (15 Okt)
  • Andaz Apna Apna (22 Okt)
  • Kambakkht Ishq (29 Okt)
  • Dulhan Hum Le Jayenge (5 Nov)
  • Soldier (7 Nov)
  • Milenge Milenge (12 Nov)
  • Hum Saath Saath Hain (14 Nov)
  • Trimurti (19 Nov)
  • Dil Kya Kare (21 Nov)
  • Mera Noom Joker (26 Nov)
  • Dhadkan (28 Nov)
  • Pyaar to Hona Hi Tha (3 Dis)
  • Baadshah (5 Dis)
  • Yaadein (10 Dis)
  • Hello Brother (12 Dis)
  • Sangam (17 Dis)
  • Ek Rishtaa (19 Dis)
  • Bhoothnath (24 Dis)
  • Chal Mere Bhai (26 Dis)
  • Happy New Year (31 Dis)

2022[sunting | sunting sumber]

  • Haathi Mere Saathi (7 Jan)
  • Yes Boss (9 Jan)
  • Hamara Dil Aapke Paas Hai (14 Jan)
  • Andaz Apna Apna (16 Jan)
  • Duplicate (30 Jan)
  • No Entry (5 Feb)
  • Khushi (12 Feb)
  • Hum Tumhare Hain Sanam (19 Feb)
  • Pyar Kiya to Darna Kiya (26 Feb)
  • Raju Chacha (5 Mac)
  • Baabul (12 Mac)
  • Bewafaa (19 Mac)
  • Koyla (26 Mac)
  • Kaabil (9 Apr)
  • Raaz (16 Apr)
  • Shakti:The Power (23 Apr)
  • Mere Jeevan Sathi (29 April)
  • Chori Chori Chupke Chupke (6 Mei)
  • Aa Ab Laut Chalen (13 Mei)
  • Na Tum Jaano Na Hum (20 Mei)
  • Tere Naam (27 Mei)
  • Ghulam (3 Jun)
  • Golmaal: Fun Unlimited (10 Jun)
  • Dushman (17 Jun)
  • Aap Mujhe Achche Lagne Lage (24 Jun)
  • Dil (1 Jul)
  • Koi..Mil Gaya (8 Jul)
  • Gupt (15 Jul)
  • Kal Ho Na Pyar Hai (22 Jul)
  • Bobby (30 Jul)
  • Simmba (5 Ogs)
  • Blackmail (12 Ogs)
  • Wanted (19 Ogs)
  • Kya Kehna (26 Ogs)
  • Hum to Mohabbat Karega (3 Sept)
  • Airlift (9 Sept)
  • Soldier (16 Sep)
  • Shaadi Mein Zaroor Aana (23 Sep)
  • Raja Hindustani (30 Sep)
  • Har Dil Jo Pyar Karega (7 Okt)
  • Josh (14 Okt)
  • Dear Maya (16 Okt)
  • Baadshah (21 Okt)
  • Kambakkht Ishq (28 Okt)
  • Main Prem Ki Diwani Hoon (Ulangan) (4 Nov)
  • Aa aab laut Chalen (ulangan) (11 Nov)
  • Hello Brother (ulangan) (18 Nov)
  • Naa tum Jaano na hom (25 Nov)
  • shaadi mein zaroor aana (27 Nov)

Dis)

  • Koi Mil Gaya (ulangan) (2 Di
  • Main Aur Charles (4 Dis)
  • Hun to mohabbat karega (ulangan) (9 Dis)

Rancangan Drama Barat[sunting | sunting sumber]

Rancangan Drama Barat disiarkan setiap hari Selasa hingga Khamis pukul jam 7:00 - 8:00 Malam.

2022[sunting | sunting sumber]

Rancangan Drama Hindi[sunting | sunting sumber]

Disiarkan Setiap Isnin - Jumaat, jam 4:00 petang

No. Judul Tarikh Tayangan Pengarah Pelakon Utama Lagu Tema Bilangan Episod Catatan
Tahun 2021
1. Silsila Badalte Rishton Ka 17 Mei 2021 - 22 Disember 2021 Ravi Bhushan
  • Aditi Sharma
  • Shakti Arora
  • Drashti Dhami
  • Abhinav Shukla
  • Kinshuk Mahajan
  • Tejasswi Prakash
  • Aneri Vajani
196 Episod
Tahun 2022
1. Naagin 3 20 Oktober 2022 - Santram Varma
103 Episod

Rancangan Drama Indonesia[sunting | sunting sumber]

Rancangan Drama Korea[sunting | sunting sumber]

Rancangan Drama Thailand[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]