Templat:Db-r9-notice

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian

Pencalonan [[:{{{1}}}]] untuk penghapusan segera

Jika ini adalah rencana pertama yang anda mencipta, anda mungkin mahu membaca panduan untuk mencipta rencana pertama anda.

Pertimbanglah juga penggunaan Bestari Rencana untuk membantu anda mencipta rencana.

Sebuah teg telah diletakkan pada [[:{{{1}}}]] yang memohonkan supaya ia dihapuskan dari Wikipedia dengan segera. Ini telah diperbuat di bawah bahagian R9 kriteria untuk penghapusan segera, kerana rencana tersebut kelihatan tentang sebuah rakaman muzik yang tidak menunjukkan kenapa subjeknya penting, dan di mana rencana senimannya tidak pernah wujud, telah dihapuskan atau layak untuk penghapusan sendiri. Di bawah kriteria untuk penghapusan segera, rencana jenis ini boleh dihapuskan pada bila-bila masa. Sila lihat garis panduan untuk apa yang biasanya diterima sebagai layak, sertagaris panduan kelayakan untuk muzik (Inggeris) kami.

Jika anda merasakan laman ini tidak patut dihapuskan atas sebab ini, anda boleh melawankan pencalonan dengan [[:{{{1}}}|melawati laman tersebut]] dan mengeklik butang berlabel "Lawankan penghapusan segera ini". Ini akan memberikan anda peluang untuk menjelaskan mengapa anda percaya laman tersebut tidak patut dihapuskan. Walau bagaimanapun, notakan bahawa selepas sesebuah laman telah ditandakan untuk penghapusan segera, ia boleh dikeluarkan dengan serta merta. Sila jangan keluarkan teg penghapusan segera dari laman itu sendiri, tetapi jangan teragak-agak untuk menambah maklumat yang selaras dengan dasar dan garis panduan Wikipedia. Jika laman tersebut telah dihapuskan, dan anda ingin mendapatkan semula bahan yang dipadam untuk rujukan atau perbaikan masa depan, sila menghubungi penyelia yang menghapuskannya, atau jika anda sudah berbuat demikian, anda boleh meletakkan permohonan di sini.

Pendokumenan templat[cipta]