Perbincangan:Garis masa sejarah Islam

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke navigasi Pergi ke carian
[[Wikipedia:WikiProjek {{{PROJECT}}}|WikiProjek {{{PROJECT}}}]]
Ralat Lua pada baris 58 di Modul:Navbar: Tajuk tidak sah Template:WikiProjek {{{PROJECT}}}.Rencana ini merupakan sebahagian daripada ruang lingkup [[Wikipedia:WikiProjek {{{PROJECT}}}|WikiProjek {{{PROJECT}}}]], sebuah usaha kerjasama antara pengguna bagi memperbaiki dan meningkatkan mutu rencana yang berkaitan di Wikipedia. Jika anda ingin menyertai, anda boleh lawati halaman projek. Anda juga boleh pergi ke [[|halaman perbincangan]] untuk mengemukakan sebarang pertanyaan, cadangan atau pendapat anda.
 
Star and Crescent.svg
Rencana ini adalah sebahagian daripada WikiProjek Islam. Projek ini bertujuan untuk memastikan bahawa rencana berkaitan Islam di Wikipedia ditulis dalam gaya ensiklopedia, dengan cara neutral dan tidak menyebelahi mana-mana kumpulan, menggunakan sumber terpelajar, dapat ditentusahkan dan boleh dipercayai.


Tunku Abdul Rahman melaungkan "Merdeka" sambil mengangkat tangan di Dataran Merdeka, Malaysia pada 31 Ogos 1957. WikiProjek Sejarah
Rencana Garis masa sejarah Islam ini merupakan sebahagian daripada WikiProjek Sejarah. Ia merupakan suatu usaha kerjasama antara pengguna bagi meningkatkan dan memperbaiki rencana-rencana berkaitan dengan Sejarah. Jika anda mahu menyertai, silalah ke laman projek. Sebarang pertanyaan dan komen mengenai laman projek, silalah kemukannya di laman perbincangan projek.