Perbincangan templat:Islam

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian
[[Wikipedia:WikiProjek {{{PROJECT}}}|WikiProjek {{{PROJECT}}}]]
Ralat Lua pada baris 58 di Modul:Navbar: Tajuk tidak sah Template:WikiProjek {{{PROJECT}}}.Templat ini merupakan sebahagian daripada ruang lingkup [[Wikipedia:WikiProjek {{{PROJECT}}}|WikiProjek {{{PROJECT}}}]], sebuah usaha kerjasama antara pengguna bagi memperbaiki dan meningkatkan mutu rencana yang berkaitan di Wikipedia. Jika anda ingin menyertai, anda boleh lawati halaman projek. Anda juga boleh pergi ke [[|halaman perbincangan]] untuk mengemukakan sebarang pertanyaan, cadangan atau pendapat anda.
 
Star and Crescent.svg
Rencana ini adalah sebahagian daripada WikiProjek Islam. Projek ini bertujuan untuk memastikan bahawa rencana berkaitan Islam di Wikipedia ditulis dalam gaya ensiklopedia, dengan cara neutral dan tidak menyebelahi mana-mana kumpulan, menggunakan sumber terpelajar, dapat ditentusahkan dan boleh dipercayai.


Saya rasa warna merah jambu yang terdahulunya lebih cantik daripada yang hijaunya kini. Boleh tidak tukarkan kembali warna merah jambu? Apa kata anda? Adakah anda berfikir yang merah jambu terdahulunya atau hijau yang kininya yang lebih cantik? Sila tolong undi dan yang majoritinya akan menang. Terima kasih. --BukanTeamBiasa (bincang) 11:10, 30 Oktober 2009 (UTC)[balas]

Saya lebih suka warna hijau. ...Aurora... (b) 14:49, 2 November 2009 (UTC)[balas]
Hijau je la...majoriti 2/3Ibnuyassir--Ibnuyassir 03:44, 3 November 2009 (UTC)[balas]

Sulaiman[sunting sumber]

Terbaik Nuraiman95 (bincang) 20:12, 8 Mei 2019 (UTC)[balas]