Senarai Tanah Rancangan Felda

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Berikut ialah senarai tanah rancangan FELDA di seluruh Malaysia.


Bekas tanah rancangan FELDA ialah FELDA Bukit Cerakah dan FELDA Sungai Buaya di Selangor serta FELDA L.B.Johnson dan FELDA Sendayan di Negeri Sembilan.

Felda Wilayah Raja Alias[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Nama Pengurus No Telefon/Fax
1 Raja Alias 1
2 Raja Alias 2
3 Raja Alias 3
4 Raja Alias 4

Felda serting hilir 7

Felda Palong 6

Felda Wilayah Segamat[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Ayer Hitam Dzainal Bin Rahman 07-7596940 -
2. Felda Bukit Batu Md w Bin Selamat 07-6511025 -
3. Felda Bukit Permai Zainal Bin Lateh 07-7511217 07-7511217
4. Felda Bukit Serampang Raya Bin Rahman 06-9776021 06-9776021
5. Felda Bukit Tongkat Mohd Razali Bin Mohd Yusof 07-7863359 07-7863359
6. Felda Chempelak Md Sallah Bin Ahmad 07-9236266 07-9236266
7. Felda Chemplak Barat Mohd Timyati Bin Sajiran 07-9236264 07-9236264
8. Felda Kahang Barat Mohamed Waffa Bin Wahid 07-7867188 07-7867188
9. Felda Kahang Timur Md Said Bin Ahmad 07-7866199 07-7866199
10. Felda Kemelah Shahadan Bin Awang 07-9451233 07-9451233
11. Felda Layang-layang Osman Bin Mohamad 07-7559170 07-7559170
12. Felda Lenga Khairul Azwan bin Aris 06-9711414 -
13. Felda Maokil 01 Kamarulzaman Bin Nordin 07-9191600 07-9191600
14. Felda Maokil 02 07-9191484 -
15. Felda Maokil 03
16. Felda Maokil 04
17. Felda Medoi Abdul Wahab Bin Jamaluddin 07-9311376 07-9311376
18. Felda Nitar 01 07-7961499 07-7961499
19. Felda Nitar 02 Abd Aziz Bin Talib 07-7961550 07-7961550
20. Felda Palong Timur 01 Mohd Raman Bin Sahlan 06-4667311 06-4667311
21. Felda Palong Timur 02 Mohd Ridzuan Bin Abd Wahab 06-4668091 06-4668091
22. Felda Palong Timur 03 Abdul Manap Bin Talib 06-4668094 06-4668094
23. Felda Pemanis 01 Md Isan Bin Abdullah 07-9456475 07-9456475
24. Felda Pemanis 02 07-9456412 07-9456412
25. Felda Redong 01 Ali Bin Osman 07-9291200 07-9291200
26. Felda Sri Ledang Zainul Abidin Bin Sukadi 06-9776511 06-9776511
27. Felda Tenang Zanil Bin Tejo 07-9287124 07-9287124
28. Felda Ulu Belitong Saadon bin Jonit 07-7863358 07-7863358
29. Felda Ulu Dengar Abdul Wahab Bin Sarman 07-7866077 07-7866077
30. Felda Ulu Penggeli Mohd Yusof Bin Ashari 07-7863934 07-7863934
31. Felda Tun Ghafar Machap Hasan bin Nong 06-5562198 06-5562198
32. Felda Tun Ghafar Menggong Hasan bin Nong 06-5562198 06-5562198
33. Felda Tun Ghafar Kemendore Md Ansari Bin Jamrah 06-5291230 06-5291230
34. Felda Tun Ghafar Bkt Senggeh Arshad Bin Ahmad 06-5229915 06-5229915
35. Felda Tun Ghafar Hutan Percha Zulkifli Bin Ismail 06-5548196 06-5548196

Felda Wilayah Gua Musang[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Aring 01 Abu Malek Bin Ismail 09-9285054 09-9285054
2. Felda Chiku 01 Baharen Bin Idrusshim 09-9285356 09-9285356
3. Felda Chiku 02 Mohd Sazali Bin Abdul Hamid 09-9285144 09-9285144
4. Felda Chiku 03 Md.Yasin Bin Abd Majid 09-9285131 09-9286798
5. Felda Chiku 05 09-9285180 09-9285958
6. Felda Chiku 06 Yahya Bin Abdul Ghani 09-9285224 09-9285224
7. Felda Chiku 07 Fairof Bin Mohamed 09-9285373 09-9285373
8. Felda Kemahang 01 Tuan Loseng Bin Tuan Abu Bakar 09-9581181 09-9581181
9. Felda Kemahang 02 Zainol Bin Ismail 09-9581175 09-9581175
10. Felda Kemahang 03 Che Noh Bin Che Pa 03-9581508 03-9581508
11. Felda Kemahang 04 Kamasri Bin Mamat 09-9581171 -
12. Felda Perasu Abu Bakar Bin Mohamad 09-9125824 09-9125824

Felda Wilayah Kuantan[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Bukit Goh Sabran Bin Mohamad Ali 09-5478843 -
2. Felda Bukit Sagu 01 Adzmi Bin Arob 09-5479141 09-5479141
3. Felda Bukit Sagu 02 Azharunizam Bin Ahmad 09-5479140 -
4. Felda Bukit Sagu 03 Azharunizam bin Ahmad
5. Felda Chini 01 Rapii Bin Nawawi 09-4566010 -
6. Felda Chini 02 Ramli Bin Berhan 09-4566030 -
7. Felda Chini 03 Misbari bin Nazir 09-4566035 -
8. Felda Chini 04 Badrul Sham bin Sharif 09-4566055 09-4566055
9. Felda Chini 05 Zulkepli bin Abdullah 09-4566075 -
10. Felda Chini Timur 01 Md Yusof Bin Mee 09-4571206 -
11. Felda Chini Timur 02 Mohd Nazri bin Yusofe 09-4571439 09-4381245
12. Felda Chini Timur 03 Zahidin Bin Ali 09-4571488 -
13. Felda Kampung New Zealand Alim Bin Kasim 09-4789330 -
14. Felda Keratong 01 Roslan Bin Maarof 09-4457591 09-4457591
15. Felda Keratong 02 Aziz Bin Md Isa 09-4457612 09-4457612
16. Felda Keratong 03 Jamaludin Bin Nordin 09-4457961 -
17. Felda Keratong 04 Abd Zaman Bin Alias@ Elias 09-4457812 09-4457812
18. Felda Keratong 05 Midun Bin Kelan 09-4457911 09-4457911
19. Felda Keratong 06 Ezrangee Bin Ma'on 09-4471479 09-4471479
20. Felda Keratong 07 Mansor Bin Ahmad 09-4471101 09-4471101
21. Felda Keratong 08 Mohd Rohani Bin Othman 09-4431264 -
22. Felda Keratong 09 Tokimin Bin Poniran 09-4431192 09-4431192
23. Felda Keratong 10 Othman Bin Muhamad 09-4431373 09-4431373
24. Felda Lepar Hilir 01 Izham Bin Ramli 09-5486252 09-5483152
25. Felda Lepar Hilir 04
26. Felda Lepar Hilir 02 Johari Bin Jaafar 09-5496353 09-5496353
27. Felda Lepar Hilir 03 Abdul Halil Bin Abd Majid 09-5495421 09-5483152
28. Felda Lepar Utara 01 Wan Fadzillah Dzaki Bin W Ahmad 09-4741260 09-4741260
29. Felda Lepar Utara 02 Hussain Bin Yoep 09-4741569 -
30. Felda Lepar Utara 04
31. Felda Lepar Utara 03 Raduan Bin Rozali 09-4741967 09-4741967
32. Felda Selanchar 01 Mohd Nordin Bin Daud 09-4371200 09-4371466
33. Felda Selanchar 02 Yunos Bin Demin 09-4381283 09-4381283
34. Felda Selanchar 03 Ruslam Bin Mukhtar 09-4381245 09-4381245
35. Felda Selanchar 04 Abdul Malik Bin Jaafar 09-4381443 09-4381443
36. Felda Selanchar 05
37. Felda Selendang 01 Nordin Bin Harun 09-4146750 09-4146750
38. Felda Selendang 02
39. Felda Sungai Panching Timur Roslan bin Kumin 09-5421050 -
40. Felda Sungai Panching Selatan
41. Felda Sungai Panching Utara Sanusi Bin Ali 09-5421050 09-5421050

Felda Wilayah Trolak[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Bersia (perlu diperbaharui) 05-7911287 05-7914831
2. Felda Gunung Besout 1 Sambas Bin Palil 05-4313043 05-4313043
3. Felda Gunung Besout 2 Fadzil Bin Mansor 05-4311422 05-4311422
4. Felda Gunung Besout 3 Ibrahim Bin Harun 05-4311067 05-4311067
5. Felda Gunung Besout 4 Arzami Bin Hashim 05-4311849 -
6. Felda Gunung Besout 5 Muhamad Razdi Bin Hanafi 05-4312917 05-4312917
7. Felda Gedangsa Idris Bin Mohd Yan 03-60761096 03-60462464
8. Felda Ijok Razali Bin Dan 05-8801334 05-8801203
9. Felda Kampung Soeharto Md.Fauzi b Shamsudin 03-60463631 -
10. Felda Lawin Selatan Othman Bin Che Pa 05-7917896 05-7917896
11. Felda Lawin Utara Rosehan Anuar Bin Mohd Ramli 05-7917351 05-917351
12. Felda Lasah Norizan Bin Ibrahim 05-5911567 05-5911813
13. Felda Nenering 1 Mohd Iskandar Bin Misnan 05-7915640 05-7915640
14. Felda Papulut 05-7912188 05-7912188
15. Felda Sungai Behrang Shafie Bin Yahaya 05-4541270 05-4541270
16. Felda Sungai Klah Imam Bin Abdullah 05-4386869 05-4388337
17. Felda Sungai Tengi Selatan Rosli Bin Rejab 03-60421348 03-60421348
18. Felda Sungai Tengi Ab Latib Bin Hashim 03-60421053 03-60421049
19. Felda Trolak Selatan Mohd Habib Bin Sairi 05-4322301 05-4322301
20. Felda Trolak Timur 05-4322477 05-4322477
21. Felda Trolak Utara Haji Azman Bin Abu Bakar 05-4321130

Felda Wilayah Johor Bahru[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Adela Zakaria Bin Daud 07-8277399 07-8277399
2. Felda Air Tawar 01 Ramli Bin Atan 07-8954558 07-8954558
3. Felda Air Tawar 02 Zakaria Bin Hassan 07-8931893 07-8931893
4. Felda Air Tawar 03 Normahadi Bin Kasrin 07-8931885 07-8931855
5. Felda Air Tawar 04 Mohd Latiff Bin Md Nor 07-8954423 07-8954423
6. Felda Air Tawar 05 Hassan Bin Khamis 07-8953004 07-8953004
7. Felda Bukit Aping Barat Mohd Subari Bin Sarbini 07-8910399 07-8910399
8. Felda Bukit Aping Timur Ali Bin Jaamat 07-8910168 07-8910168
9. Felda Bukit Besar Md Radzali Bin A Bakar 07-8978687 07-8978687
10. Felda Bukit Easter Sidek Bin Main 07-8925284 07-8925284
11. Felda Bukit Ramun Mohd Latib bin Kahar
12. Felda Bukit Wa Ha Mohd Isa Bin Abd Hamid 07-8925277 07-8925277
13. Felda Endau Isahak Bin Mahmood 07-7943225 07-7943225
14. Felda Inas Utara Mazlan Bin Othman 07-8963728 07-8963728
15. Felda Kledang Abdul Rozak Bin Ahmad Marzuki 07-8278336 07-8278336
16. Felda Linggiu Abdullah Bin Muhamaduni 07-8905360 07-8905360
17. Felda Lok Heng Barat Ahmad Bin Paimen 07-8947469 07-8947612
18. Felda Lok Heng Selatan Abu Hassan Bin Ashari 07-8947601 07-8947601
19. Felda Lok Heng Timur Samsubaha Bin Jantan 07-8947357 07-8947357
20. Felda Pasak Samsudin Bin Salleh 07-8932232 07-8932232
21. Felda Pasir Raja Ismail Bin Dahlan 07-8977230 07-8977230
22. Felda Penggeli Timur Mohamad Mahrol Bin Adini 07-8961988 07-8961988
23. Felda Papan Timur Mahmood Bin Omar 07-8236066 07-8236066
24. Felda Sening Zakaria Bin Nawar 07-8277397 07-8277397
25. Felda Semenchu Mat Noh Bin Abdullah 07-8954311 07-8954311
26. Felda Simpang Wa Ha
27. Felda Sungai Mas Abd Aziz Bin Shariff 07-8236276 07-8236276
28. Felda Sungai Sayong Zainuddin Bin Abu Bakar 07-8977231 07-8977231
29. Felda Sungai Sibol Abu Bakar Bin Ab Manan 07-8962088 07-8962088
30. Felda Taib Andak Rosli Bin Maarof 07-6549668 07-6549668
31. Felda Tenggaroh 01 Ismail Bin Abd Hamid 07-7911111 07-7912222
32. Felda Tenggaroh 02 Abu Hashim Bin Kamaruddin 07-7911269 07-7911270
33. Felda Tenggaroh 03 Mispar Bin Salim 07-7912020 07-7914437
34. Felda Tenggaroh 04 Rozlan Bin Abd Samad 07-7911263 07-7911988
35. Felda Tenggaroh 05 Sarwani Bin Kaimi 07-7912555 07-7912666
36. Felda Tenggaroh 06 Rozlan Bin Mohamed Noor 07-7911666 07-7911666
37. Felda Tenggaroh Selatan 01 Abdul Rahim Bin Abdul Wahab 07-7911888 07-7911888
38. Felda Tenggaroh Timur 01 Khairuddin Bin Mohd Tahir 07-7912121 07-7912121
39. Felda Tenggaroh 7
40. Felda Tunggal Abdullah Bin Mohamad Ali 07-8277395 07-8277395
41. Felda Ulu Tebrau Hasaban Bin Bakri 07-8601530 07-8601530

Felda Wilayah Mempaga[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Bukit Damar Hassan bin Mohamed Ali 09-2803288 09-2803288
2. Felda Bukit Kepayang Ahmad Tarmugi Bin Abas 09-2489902 09-2489902
3. Felda Bukit Mendi Haspi Bin Husain 09-2457152 -
4. Felda Bukit Puchong Sani Bin Abdul Rahman 09-2459744 -
5. Felda Chemomoi Ahmad Kamal Bin Hussain 09-2458509 09-2458509
6. Felda Chegar Perah 01 W Mamat Bin W Yusoff 09-3243208 09-3249853
7. Felda Jenderak Selatan Zaaber Bin Abdul Rasid 09-2861288 09-2861288
8. Felda Jenderak Utara Abd Manan Bin Sartib 09-2861330 09-2861330
9. Felda Kechau 01 Pauzi Bin Mat Zin 09-3246510 09-3244559
10. Felda Kemasul Ahmad Dali Bin Saleh 09-2458176 09-2458176
11. Felda Kampung Sertik Yaakob Bin Hashim 09-2318800 09-2220800
12. Felda Krau 01 Suroto Bin Ahamad 09-3558307 09-3558307
13. Felda Kumai A Rahman Bin A Hamid 09-2471202 09-2471202
14. Felda Lakum Hassan Bin Mohamed Ali 09-2804612 09-2804393
15. Felda Lembah Klau Samat Bin Sulong 09-3688415 09-3688415
16. Felda Lurah Bilut Malik Bin Tan 09-2377201 -
17. Felda Mayam Mhd Jonid Bin Isam 09-2481979 09-2481979
18. Felda Mempaga 01 Rosli Bin A Majid 09-2231255 09-2377972
19. Felda Mempaga 02 Poniran Bin Ahmad 09-2377972 09-2377972
20. Felda Mempaga 03 Shafiee Bin Ahmad 09-2377973 09-2377972
21. Felda Mengkuang Abd Rahman Bin Ismail 09-2437849 09-2437849
22. Felda Purun Azemim Bin Mamat 09-2481980 09-2481980
23. Felda Rentam Abd Malek Bin Mohd Nor 09-2461945 -
24. Felda Sebertak Masral Bin Abd Hamid 09-2461919 09-2461919
25. Felda Sungai Kemahal Mohd Aris Bin Nong 09-2459644 09-2459644
26. Felda Sungai Koyan 01 Mat Arshad Bin Daud 09-3401244 -
27. Felda Sungai Koyan 02 Ahmad Bin Tetah 09-2861330 09-2861330
28. Felda Sungai Koyan 03 Mohamed Fadzel Bin Bien 09-3401544 09-3402353
29. Felda Tembangau 01 Rasdi Bin Samat 06-4684753 06-4684753
30. Felda Tembangau 02 Nordin Bin Jamal 06-4685128 09-4685128
31. Felda Tementi Mohammed Basri Bin Mansar 09-2461112 09-2461112
32. Felda Tersang 01 Che Umar Bin Chak 09-3403008 09-3403008
33. Felda Tersang 02 Mhd Ariff Bin Ab Basar 09-3403006 09-3403006
34. Felda Tersang 03 09-3403009 -
35. Felda Tersang 04 Md Zain Bin Mahmood
36. Felda Triang 01 Mohd khalil Bin Abd Basar 09-2561610 09-2564970
37. Felda Triang 03 Wan Shukry Bin Wan Noor 09-2469976 09-2469976

Felda Wilayah Terengganu[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Belara 09-8244444 09-6248033
2. Felda Bukit Bading Dalawi Bin Salleh 09-6871449 -
3. Felda Chalok Barat Idris Bin Ahmad 09-6572025 09-6572025
4. Felda Chalok Abd Hamid Bin Harun 09-6097786 09-6097786
5. Felda Cherul 01 Anuar Bin Hamid 09-8730531 09-8730531
6. Felda Cherul 02
7. Felda Jerangau Abd Wahab Bin Ali 09-8384212 -
8. Felda Jerangau Barat Mohd Yusof bin Saad 09-8385600 09-8385600
9. Felda Kerteh 01 W Aris Bin W Abdullah 09-8200127 09-8200127
10. Felda Kerteh 02 Kamarruddin Bin Mohamad 09-8200216 09-8200216
11. Felda Kerteh 03 Jalani Bin Othman 09-8200242 -
12. Felda Kerteh 04 Che Soh Bin Che Wail 09-8200102 09-8200102
13. Felda Kerteh 05 Rahim Bin Ismail 09-8200208 09-8200208
14. Felda Kerteh 06 Aripin Bin Mohd 09-8200101 -
15. Felda Mengkawang Tuan Amran Bin Tuan Chik 09-6881353 09-6251353
16. Felda Neram 01 Ab Rasib Bin Che Awang 09-5519678 09-5149948
17. Felda Neram 02 Rosli Bin Yaakop 09-8730215 -
18. Felda Selasih Mohd Din Bin Mahat 09-6979844 09-6979844
19. Felda Seberang Tayor Mohamad Aslam Bin Jahangir Khan 09-8597525 09-8597525
20. Felda Tenang Besut Wan Liah Bin Wan Salim 09-6061109 09-6061109
21. Felda Tersat Awang Bin Bebakar 09-6120730 09-6120230

D'mart Felda Chalok Barat Ab Halim Bin Hj Mohammad 09-6572918

Felda Wilayah Alor Setar[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Batu Lapan Jamil Bin Abbas 04-9241215 04-9241215
2. Felda Guar Napai
3. Felda Bukit Tangga Taib Bin Hussain 04-9222324 04-9222624
4. Felda Bukit Tembaga Mohd Fauzi Bin Abu Bakar 04-7821466 04-9864780
5. Felda Chuping Abdullah Pirus Bin Ishak 04-9864780 -
6. Felda Chuping 2 Wan Shaiful Izuan Bin Wan Salim
7. Felda Gunung Bongsu Fadzil Bin Mansor 04-4170050 04-4170051
8. Felda Gunung Bongsu 02 Mohd Nordin Bin Abdul Rahman 04-4170051 -
9. Felda Laka Selatan Ahmad Bin Shahid 04-9241704 04-9241704
10. Felda Lubuk Merbau Abdul Sukor Bin Jalaluddin 04-7520220 04-7520830
11. Felda Mata Air Mohd Zukhi Bin Che Din 04-9490909 04-9490909
12. Felda Rimba Mas Mahmad Nasir Bin Sahbudin 04-9490387 04-9493418
13. Felda Sungai Tiang Othman Bin Ahmad 04-7541237 04-9864730
14. Felda Teloi Kanan Abdul Rahman Bin Saud 04-4192902 -
15. Felda Teloi Timur Abd Rahani Bin Bahari 04-4192901 04-4193992

Felda Wilayah Jengka[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Jengka 01 (Anggerik) Ibrahim Bin Abd Majid 09-4719120 09-4719120
2. Felda Jengka 02 (Cempaka) Mohd Yazid Bin Abdullah 09-4674288 09-4764288
3. Felda Jengka 03 (Dahlia) A Rahman Bin Kasim 09-4764327 09-4764327
4. Felda Jengka 04 (Kemboja) Hanizan Bin Sulaiman
5. Felda Jengka 05 (Kekwa) Ismail Bin Hashim 09-4671003 09-4671003
6. Felda Jengka 06 (Keembong) Yunus Bin Hamzah 09-4764408 09-4764408
7. Felda Jengka 07 (Kenanga) Hussein Bin Ahmed 09-4671300 09-4764300
8. Felda Jengka 08 (Kesidang) Mohammad Nasir Bin Abdullah 09-2081630 09-2081629
9. Felda Jengka 09 (Kesumba) Nik Sin Bin Che Ya 09-4861900 09-4861900
10. Felda Jengka 10 (Mawar) Abdullah Omar Bin Selamat 09-4663292 09-4663292
11. Felda Jengka 11 (Melati) Md Ali Bin Dogoi 09-4662454 09-4662454
12. Felda Jengka 12 (Melor) Razak Bin Samad 09-4861831 -
13. Felda Jengka 13 (Puteri Malu) A Rahman Bin Ali 09-4861588 09-4861588
14. Felda Jengka 14 (Raya) Mohd Amran Bin Yunus 09-4662412 09-4662412
15. Felda Jengka 15 (Semarak) A Hamid Bin Mohd Ali 09-4666410 -
16. Felda Jengka 16 (Sena) Yahaya Bin Md Latim 09-4662505 09-4662505
17. Felda Jengka 17 (Sri Pagi) Yaacob Bin Mohamed 09-4851304 09-4851720
18. Felda Jengka 18 (Seroja) Mazlan Bin Abdul Khalid 09-4852714 09-4852714
19. Felda Jengka 19 (Siantan) Hamidun Bin Mohd Kelan 09-4851467 09-4851467
20. Felda Jengka 20 (Tanjung) Aman Bin Aloi 09-4662141 09-4662141
21. Felda Jengka 21 (Teratai) Md Nasir Bin Md Shah 09-4861580 09-4861580
22. Felda Jengka 22 (Terkis) Mohamad Yasin Bin Sardi 09-4861634 09-4861634
23. Felda Jengka 23 (Tonkin) Zulkifli Hashim 09-4851597 09-4851597
24. Felda Jengka 24 Mohd Tamrin Bin Zakaria 09-4863262 09-4863262
25. Felda Jengka 25 Zolkopli Bin Soik 09-4863275 09-4863258
26. Felda Bukit Tajau Wan Hanafi Bin Wan Min 09-4775212 09-4771212
27. Felda Kota Gelanggi 01 Hamid Bin Mohamad 09-2051306 09-2051306
28. Felda Kota Gelanggi 02 Fuad Bin Shahadan
29. Felda Kota Gelanggi 03 Rusley Bin Basharudin 09-2051307 09-2051307
30. Felda Kota Gelanggi 04 Nik Hin Bin Nik Hassan 09-4811604 -
31. Felda Kampung Awah Ramly bin Osman 09-2987217 09-2987217
32. Felda Padang Piol Sapie Bin Embong 09-2668350 09-2668350
33. Felda Sungai Nerek Rosdy Bin Yusof 09-2987430 09-2987430
34. Felda Sungai Retang Shasudin Bin Abu Samah 09-3132832 09-2668832
35. Felda Sungai Tekam Mohamad Anuar Ridi Bin Mohamad 09-4718500 09-4718500
36. Felda Sungai Tekam Utara Mohammad Nizam Bin Tik 09-4811759 -
37. Felda Ulu Jempol Mohamad Daud Bin Ahmad 09-2131262 09-2131262

Felda Wilayah Sahabat, Lahad Datu[sunting | sunting sumber]

Bil Nama Rancangan Felda Nama Pengurus No Telefon No Fax
1. Felda Sahabat 1 Encik Matan 089-871311
2. Felda Sahabat 2 Abdillah Bin Ali Basari 089-871130 089-871130
3. Felda Sahabat 3 Jaenus Bin Limban 089-811223 089-811223
4. Felda Sahabat 4 Yusof Bin Ismail 089-811225 089-811225
5. Felda Sahabat 5
6. Felda Umas 1 Mat Nawi Bin Maula 089-925529 089-749824
7. Felda Umas 2 Ahmad Bin Johari 089-925599 089-749824
8. Felda Umas 3
9. Felda Umas 4 Yusof Sidek 089-927825 089-749842

[1]

Rujukan[sunting | sunting sumber]