Wikipedia:Permohonan memadam laman/Shiba Miyuki

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Shiba Miyuki[sunting sumber]

Shiba Miyuki (sunting|bincang|sejarah|laman dipaut|pantau|log) – (Lihat log · Stats)
(Cari sumber: "Shiba Miyuki" – berita · surat akhbar · buku · kajian · HighBeam · JSTOR · imej percuma · sumber berita percuma · Perpustakaan Wikipedia · NYT · Rujukan WP)

Ditulis dalam fiksyen dan tiada rujukan yang menyatakan kelayan rencana. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 05:27, 10 November 2014 (UTC)

Tidak setuju
Ini rencana tentang watak kecil dalam novel ringan Jepun, re en:The Irregular at Magic High School. Saya rasa lebih sesuai jika penulis asal, @ShiraQila:, diberi tunjuk ajar tentang cara2 mewujudkan rencana sepadan rencana en-wiki itu sebagai rencana utama dan kemudian menggabungkan rencana ini dalam rencana utama tersebut. Penulisan rencana ini OK dan rapi, jadi saya tak fikir beliau main2 atau memasukkan maklumat palsu; beliau mungkin kurang pengalaman tentang cara2 menyunting di sini. Lagipun beliau telah dipelawa untuk menjadi ahli Projek Anime dan Manga. Seperkara lagi, dan ini hanya pendapat saya, kadang2 notis yang kita letak pada rencana yang kita fikir cacat boleh mematahkan semangat penyunting baharu, justeru kita perlu beri sedikit leeway kpd penyumbang baru (yang menulis rencana yang agak OK); yang menulis karut itu lain cerita. Mungkin kita boleh belajar daripada gaya teguran Aurora --Algazel (hubung) 11:54, 10 November 2014 (UTC)
Saya rasa @ShiraQila: ambil maklumat dari Wikia seperti saya lakukan dahulu untuk watak2 Fairy Tail. Sebab itu gaya bahasanya agak in-universe. Saya akan cuba memberikan tips, tetapi dia agak kurang online sebelum ini. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 13:27, 10 November 2014 (UTC)

Yes check.svg dikekalkan untuk pembaikian kelayakan. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 05:23, 11 November 2014 (UTC)