Senarai sekolah rendah di Selangor

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Lompat ke: pandu arah, cari
  1. Sekolah Kebangsaan Klang
  2. Sekolah Kebangsaan Telok Gadong
  3. Sekolah Kebangsaan Pelabuhan Kelang
  4. Sekolah Kebangsaan Telok Menegon
  5. Sekolah Kebangsaan Bukit Naga
  6. Sekolah Kebangsaan Jalan Kebun
  7. Sekolah Kebangsaan Batu Belah
  8. Sekolah Kebangsaan Rantau Panjang
  9. Sekolah Kebangsaan Sementa
  10. Sekolah Kebangsaan Kapar
  11. Sekolah Kebangsaan Bukit Kapar
  12. Sekolah Kebangsaan Sungai Binjai
  13. Sekolah Kebangsaan Pulau Indah
  14. Sekolah Kebangsaan Tok Muda
  15. Sekolah Kebangsaan Bukit Kuda
  16. Sekolah Kebangsaan Kg Raja Uda
  17. Sekolah Kebangsaan Pandamaran Jaya
  18. Sekolah Kebangsaan Kg Johan Setia
  19. Sekolah Kebangsaan Sungai Serdang
  20. Sekolah Kebangsaan (Asli) Bukit Kemandol
  21. Sekolah Kebangsaan Kg Pendamar
  22. Sekolah Kebangsaan Telok Gong
  23. Sekolah Kebangsaan Taman Klang Jaya
  24. Sekolah Kebangsaan Taman Sri Muda
  25. Sekolah Kebangsaan Telok Pulai
  26. Sekolah Kebangsaan Sungai Udang
  27. Sekolah Kebangsaan Pelabuhan Utara
  28. Sekolah Kebangsaan Abdul Samat
  29. Sekolah Kebangsaan Meru
  30. Sekolah Kebangsaan Meru (2)
  31. Sekolah Kebangsaan Kampung Idaman
  32. Sekolah Kebangsaan Taman Klang Utama
  33. Sekolah Kebangsaan Kampung Jawa
  34. Sekolah Kebangsaan Taman Sri Andalas
  35. Sekolah Kebangsaan Taman Gembira
  36. Sekolah Kebangsaan Bukit Tinggi
  37. Sekolah Kebangsaan Bukit Kemuning 2
  38. Sekolah Kebangsaan Sungai Kapar Indah
  39. Sekolah Kebangsaan Bukit Kemuning
  40. Sekolah Kebangsaan Kampung Jawa 2
  41. Sekolah Kebangsaan Pulau Indah (2)
  42. Sekolah Kebangsaan Bukit Rimau
  43. Sekolah Kebangsaan Batu Unjur
  44. Sekolah Kebangsaan Sungai Buaya
  45. Sekolah Kebangsaan Bandar
  46. Sekolah Kebangsaan Sungai Manggis
  47. Sekolah Kebangsaan Olak Lempit
  48. Sekolah Kebangsaan Labohan Dagang
  49. Sekolah Kebangsaan Bukit Changgang
  50. Sekolah Kebangsaan Jenjarom
  51. Sekolah Kebangsaan Telok Panglima Garang
  52. Sekolah Kebangsaan Kebun Baharu
  53. Sekolah Kebangsaan Sijangkang
  54. Sekolah Kebangsaan Sungai Bumbun (A)
  55. Sekolah Kebangsaan Sungai Judah
  56. Sekolah Kebangsaan Bukit Tadom
  57. Sekolah Kebangsaan Seri Cheding
  58. Sekolah Kebangsaan (Asli) Bkt Cheding
  59. Sekolah Kebangsaan Tanjung Sepat
  60. Sekolah Kebangsaan Batu Laut
  61. Sekolah Kebangsaan Kampong Endah
  62. Sekolah Kebangsaan Morib
  63. Sekolah Kebangsaan Kanchong Darat
  64. Sekolah Kebangsaan Sungai Lang
  65. Sekolah Kebangsaan Seri Lanang
  66. Sekolah Kebangsaan Permatang Pasir
  67. Sekolah Kebangsaan Sg Kelambu
  68. Sekolah Kebangsaan Kampung Medan
  69. Sekolah Kebangsaan Jalan Tanjung
  70. Sekolah Kebangsaan Kanchong Tengah
  71. Sekolah Kebangsaan Sijangkang Jaya
  72. Sekolah Kebangsaan Rtb Bukit Changgang
  73. Sekolah Kebangsaan Jugra
  74. Sekolah Kebangsaan Bandar Banting
  75. Sekolah Kebangsaan Assekolah Agama Menengah Jawa (Integ)
  76. Sekolah Kebangsaan Bkt Badong
  77. Sekolah Kebangsaan Bkt Kerayong
  78. Sekolah Kebangsaan Dato' Maharaja Lela
  79. Sekolah Kebangsaan Tambak Jawa
  80. Sekolah Kebangsaan Jeram
  81. Sekolah Kebangsaan Jeram Bt 20
  82. Sekolah Kebangsaan Jaya Setia
  83. Sekolah Kebangsaan Pasangan
  84. Sekolah Kebangsaan Rantau Panjang
  85. Sekolah Kebangsaan Ijok
  86. Sekolah Kebangsaan Tanjung Keramat
  87. Sekolah Kebangsaan Bkt Belimbing
  88. Sekolah Kebangsaan Kuala Selangor
  89. Sekolah Kebangsaan Tanjong Karang
  90. Sekolah Kebangsaan Sungai Burong
  91. Sekolah Kebangsaan Sri Tiram
  92. Sekolah Kebangsaan Dato' Manan (Integ)
  93. Sekolah Kebangsaan Seri Gambut
  94. Sekolah Kebangsaan Sungai Sireh
  95. Sekolah Kebangsaan Parit Empat
  96. Sekolah Kebangsaan Parit Mahang
  97. Sekolah Kebangsaan Jalan Raja Musa
  98. Sekolah Kebangsaan Sungai Terap
  99. Sekolah Kebangsaan Parit Serong
  100. Sekolah Kebangsaan Sawah Sempadan
  101. Sekolah Kebangsaan Berjaya
  102. Sekolah Kebangsaan Bukit Ceraka
  103. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru
  104. Sekolah Kebangsaan Batang Berjuntai
  105. Sekolah Kebangsaan Puncak Alam
  106. Sekolah Kebangsaan Saujana Utama
  107. Sekolah Kebangsaan Puncak Alam
  108. Sekolah Kebangsaan Sungai Serai
  109. Sekolah Kebangsaan Jalan Enam
  110. Sekolah Kebangsaan Ampang Campuran
  111. Sekolah Kebangsaan Seri Sekamat
  112. Sekolah Kebangsaan Batu Sembilan
  113. Sekolah Kebangsaan Tun Abd Aziz Majid
  114. Sekolah Kebangsaan Sg Tekali
  115. Sekolah Kebangsaan Kuala Pomson
  116. Sekolah Kebangsaan Dusun Tua
  117. Sekolah Kebangsaan Lubok Kelubi
  118. Sekolah Kebangsaan Sungai Lui
  119. Sekolah Kebangsaan Leftenan Adnan
  120. Sekolah Kebangsaan Sungai Ramal Dalam
  121. Sekolah Kebangsaan Taman Nirwana
  122. Sekolah Kebangsaan Kajang
  123. Sekolah Kebangsaan Beranang
  124. Sekolah Kebangsaan Kg Kuala Pajam
  125. Sekolah Kebangsaan Bangi
  126. Sekolah Kebangsaan Kg Cheras Baru
  127. Sekolah Kebangsaan Lembah Jaya
  128. Sekolah Kebangsaan Ulu Semenyih
  129. Sekolah Kebangsaan Kg Rinching
  130. Sekolah Kebangsaan Rinching Hilir
  131. Sekolah Kebangsaan Ampang
  132. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Bangi
  133. Sekolah Kebangsaan Taman Tasik
  134. Sekolah Kebangsaan Sungai Kantan
  135. Sekolah Kebangsaan Taman Muda
  136. Sekolah Kebangsaan Taman Cuepacs
  137. Sekolah Kebangsaan Taman Kosas
  138. Sekolah Kebangsaan Taming Jaya
  139. Sekolah Kebangsaan Jalan 3
  140. Sekolah Kebangsaan Pandan Indah
  141. Sekolah Kebangsaan Bandar Tun Hussein Onn
  142. Sekolah Kebangsaan Pandan Jaya
  143. Sekolah Kebangsaan Saujana Impian
  144. Sekolah Kebangsaan Kajang Utama
  145. Sekolah Kebangsaan Taman Rakan
  146. Sekolah Kebangsaan Sri Jelok
  147. Sekolah Kebangsaan Cheras Indah
  148. Sekolah Kebangsaan Bukit Raya
  149. Sekolah Kebangsaan Tasek Permai
  150. Sekolah Kebangsaan Desa Baiduri
  151. Sekolah Kebangsaan Taman Jasmin
  152. Sekolah Kebangsaan Jalan Empat
  153. Sekolah Kebangsaan Kantan Permai
  154. Sekolah Kebangsaan Seksyen 7
  155. Sekolah Kebangsaan Pandan Perdana
  156. Sekolah Kebangsaan Saujana Impian (2)
  157. Sekolah Kebangsaan Cheras Jaya
  158. Sekolah Kebangsaan Bandar Tasik Kesuma
  159. Sekolah Kebangsaan Bandar Rinching
  160. Sekolah Kebangsaan Bandar Teknologi
  161. Sekolah Kebangsaan Dusun Nanding
  162. Sekolah Kebangsaan Bandar Tun Hussein Onn 2
  163. Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Teratai
  164. Sekolah Kebangsaan Taman Puteri
  165. Sekolah Kebangsaan Batang Kali
  166. Sekolah Kebangsaan Rasa
  167. Sekolah Kebangsaan Sg Choh
  168. Sekolah Kebangsaan Sg Selisek
  169. Sekolah Kebangsaan Ulu Yam Bharu
  170. Sekolah Kebangsaan Ulu Yam Lama
  171. Sekolah Kebangsaan Hulu Bernam
  172. Sekolah Kebangsaan Kuala Kubu Bharu
  173. Sekolah Kebangsaan Kerling
  174. Sekolah Kebangsaan Kalumpang
  175. Sekolah Kebangsaan Kg Kuantan
  176. Sekolah Kebangsaan Gedangsa
  177. Sekolah Kebangsaan Sungai Buaya
  178. Sekolah Kebangsaan Kampung Soeharto
  179. Sekolah Kebangsaan Tun Abdul Razak
  180. Sekolah Kebangsaan Gesir Tengah
  181. Sekolah Kebangsaan Sg Tengi Desa Maju
  182. Sekolah Kebangsaan Sri Keledang
  183. Sekolah Kebangsaan Serendah
  184. Sekolah Kebangsaan Bukit Beruntung
  185. Sekolah Kebangsaan Ampang Pecah
  186. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Batang Kali
  187. Sekolah Kebangsaan Bandar Sungai Buaya
  188. Sekolah Kebangsaan Seri Fajar
  189. Sekolah Kebangsaan Taman Bunga Raya (1)
  190. Sekolah Kebangsaan Lembah Beringin
  191. Sekolah Kebangsaan Bukit Sentosa
  192. Sekolah Kebangsaan Antara Gapi
  193. Sekolah Kebangsaan Seri Makmur
  194. Sekolah Kebangsaan Sg Hj Dorani
  195. Sekolah Kebangsaan Simpang Lima
  196. Sekolah Kebangsaan Panchang Pedena
  197. Sekolah Kebangsaan Sg Limau
  198. Sekolah Kebangsaan Parit 4
  199. Sekolah Kebangsaan Parit 6
  200. Sekolah Kebangsaan Seri Bahagia
  201. Sekolah Kebangsaan Tok Khalifah
  202. Sekolah Kebangsaan Bagan Terap
  203. Sekolah Kebangsaan Parit 13
  204. Sekolah Kebangsaan Lobok Pusing
  205. Sekolah Kebangsaan Doktor Abdul Latiff
  206. Sekolah Kebangsaan Batu 38
  207. Sekolah Kebangsaan Kg Baharu
  208. Sekolah Kebangsaan Tun Doktor Ismail
  209. Sekolah Kebangsaan Sekendi
  210. Sekolah Kebangsaan Simpang 4
  211. Sekolah Kebangsaan Parit Baharu
  212. Sekolah Kebangsaan Sungai Tengar
  213. Sekolah Kebangsaan Seri Mawar
  214. Sekolah Kebangsaan Tebok Jawa
  215. Sekolah Kebangsaan Sapintas
  216. Sekolah Kebangsaan Kampong Banting
  217. Sekolah Kebangsaan Tanjong Jawa
  218. Sekolah Kebangsaan Teluk Ru
  219. Sekolah Kebangsaan Seri Cempaka
  220. Sekolah Kebangsaan Sg Leman
  221. Sekolah Kebangsaan Parit 9
  222. Sekolah Kebangsaan Pasir Panjang
  223. Sekolah Kebangsaan Sungai Nibong
  224. Sekolah Kebangsaan Binjai Jaya
  225. Sekolah Kebangsaan Selayang Baru (2)
  226. Sekolah Kebangsaan (2) Taman Selayang
  227. Sekolah Kebangsaan (2) Taman Keramat
  228. Sekolah Kebangsaan Hulu Kelang
  229. Sekolah Kebangsaan Klang Gate
  230. Sekolah Kebangsaan Gombak Setia
  231. Sekolah Kebangsaan Gombak Utara
  232. Sekolah Kebangsaan Sg Tua Baharu
  233. Sekolah Kebangsaan Kepong
  234. Sekolah Kebangsaan Rawang
  235. Sekolah Kebangsaan Kuang
  236. Sekolah Kebangsaan Sg Serai
  237. Sekolah Kebangsaan Sg Pelong
  238. Sekolah Kebangsaan Taman Keramat (1)
  239. Sekolah Kebangsaan Sg Buluh
  240. Sekolah Kebangsaan Taman Ehsan
  241. Sekolah Kebangsaan Taman Melawati
  242. Sekolah Kebangsaan (1) Taman Selayang
  243. Sekolah Kebangsaan Taman Seri Gombak
  244. Sekolah Kebangsaan Lembah Keramat
  245. Sekolah Kebangsaan Selayang Jaya
  246. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Selayang
  247. Sekolah Kebangsaan Taman Selasih
  248. Sekolah Kebangsaan Taman Permata
  249. Sekolah Kebangsaan Taman Melawati 2
  250. Sekolah Kebangsaan Selayang Utama
  251. Sekolah Kebangsaan Sungai Kertas
  252. Sekolah Kebangsaan Taman Samudra
  253. Sekolah Kebangsaan Sungai Pusu
  254. Sekolah Kebangsaan Taman Setia
  255. Sekolah Kebangsaan Taman Desa Bandar
  256. Sekolah Kebangsaan Bukit Rawang Jaya
  257. Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Indah
  258. Sekolah Kebangsaan Bukit Rahman Putra
  259. Sekolah Kebangsaan Seri Kundang
  260. Sekolah Kebangsaan Taman Seri Gombak 2
  261. Sekolah Kebangsaan Taman Desa 2
  262. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Rawang
  263. Sekolah Kebangsaan Bandar Tasik Puteri
  264. Sekolah Kebangsaan Desa Amanpuri
  265. Sekolah Kebangsaan Taman Prima
  266. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Selayang (2)
  267. Sekolah Kebangsaan Tasik Puteri 2
  268. Sekolah Kebangsaan Taman Dato Harun (2)
  269. Sekolah Kebangsaan Kelana Jaya (2)
  270. Sekolah Kebangsaan Damansara Jaya (2)
  271. Sekolah Kebangsaan Ss 19
  272. Sekolah Kebangsaan Seksyen 24
  273. Sekolah Kebangsaan Taman Megah
  274. Sekolah Kebangsaan Petaling Jaya
  275. Sekolah Kebangsaan Subang
  276. Sekolah Kebangsaan Padang Jawa
  277. Sekolah Kebangsaan Puchong
  278. Sekolah Kebangsaan Serdang
  279. Sekolah Kebangsaan Bukit Lanjan
  280. Sekolah Kebangsaan Merbau Sempak
  281. Sekolah Kebangsaan Damansara Utama
  282. Sekolah Kebangsaan Sri Damai
  283. Sekolah Kebangsaan Taman Dato' Harun (Satu)
  284. Sekolah Kebangsaan Kelana Jaya (1)
  285. Sekolah Kebangsaan Subang Jaya
  286. Sekolah Kebangsaan Raja Muda (Integ)
  287. Sekolah Kebangsaan Taman Sea
  288. Sekolah Kebangsaan Damansara Jaya (1)
  289. Sekolah Kebangsaan Seksyen Enam
  290. Sekolah Kebangsaan Sri Subang Jaya
  291. Sekolah Kebangsaan Sri Serdang
  292. Sekolah Kebangsaan Seksyen 17
  293. Sekolah Kebangsaan Taman Medan
  294. Sekolah Kebangsaan Sri Kelana
  295. Sekolah Kebangsaan Seksyen 19
  296. Sekolah Kebangsaan Hicom
  297. Sekolah Kebangsaan Seksyen 18
  298. Sekolah Kebangsaan Seksyen 20
  299. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sungai Buloh
  300. Sekolah Kebangsaan Seafield
  301. Sekolah Kebangsaan Taman Universiti
  302. Sekolah Kebangsaan Puchong Jaya
  303. Sekolah Kebangsaan Taman Alam Megah
  304. Sekolah Kebangsaan Taman Sri Muda 2
  305. Sekolah Kebangsaan Ss17 Subang Jaya
  306. Sekolah Kebangsaan Tudm Subang
  307. Sekolah Kebangsaan Bandar Sunway
  308. Sekolah Kebangsaan Puchong Perdana
  309. Sekolah Kebangsaan Seksyen 7 Sg. Buloh.
  310. Sekolah Kebangsaan Seri Selangor
  311. Sekolah Kebangsaan Bandar Anggerik
  312. Sekolah Kebangsaan Bukit Kuchai
  313. Sekolah Kebangsaan Taman Tun Dr Ismail Jaya
  314. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sri Damansara
  315. Sekolah Kebangsaan Alam Megah Dua
  316. Sekolah Kebangsaan Seafield 3
  317. Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara
  318. Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Selangor
  319. Sekolah Kebangsaan Seksyen 9
  320. Sekolah Kebangsaan Usj 2
  321. Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara
  322. Sekolah Kebangsaan Puchong Utama Jalan Pu
  323. Sekolah Kebangsaan Seksyen 6
  324. Sekolah Kebangsaan Usj 20
  325. Sekolah Kebangsaan Usj 12
  326. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sri Damansara 2 Jalan Cempaka Sd
  327. Sekolah Kebangsaan Puchong Utama
  328. Sekolah Kebangsaan Seksyen 1 Bandar Kinrara Jalan Bk
  329. Sekolah Kebangsaan Seksyen 13
  330. Sekolah Kebangsaan Puchong Indah
  331. Sekolah Kebangsaan Pusat Bandar Puchong (1)
  332. Sekolah Kebangsaan Bandar Sri Damansara 3
  333. Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4)
  334. Sekolah Kebangsaan Alam Megah (3)
  335. Sekolah Kebangsaan Seksyen 2 Bandar Kinrara
  336. Sekolah Kebangsaan Tropicana
  337. Sekolah Kebangsaan Bukit Jelutong
  338. Sekolah Kebangsaan Bandar Sri Damansara 1
  339. Sekolah Kebangsaan Dato' Onn Jaafar
  340. Sekolah Kebangsaan Seksyen 27 (1)
  341. Sekolah Kebangsaan Subang Bestari
  342. Sekolah Kebangsaan Pusat Bandar Puchong 2
  343. Sekolah Kebangsaan Seksyen 9 Kota Damansara
  344. Sekolah Kebangsaan Damansara Damai 1
  345. Sekolah Kebangsaan Seksyen 7 Jalan Plumbum 7/100
  346. Sekolah Kebangsaan Seksyen 27 (2)
  347. Sekolah Kebangsaan Puchong Jaya 2
  348. Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Subang
  349. Sekolah Kebangsaan Ppr Lembah Subang
  350. Sekolah Kebangsaan Seksyen 11 Kota Damansara
  351. Sekolah Kebangsaan Puchong Utama 3
  352. Sekolah Kebangsaan Taman Sungai Besi Indah
  353. Sekolah Kebangsaan Kampung Lindungan
  354. Sekolah Kebangsaan Sungai Rawang
  355. Sekolah Kebangsaan Bkt Bangkong
  356. Sekolah Kebangsaan Sg Pelek
  357. Sekolah Kebangsaan Salak
  358. Sekolah Kebangsaan Kg Baharu Lanjut
  359. Sekolah Kebangsaan Kampong Busut Asli
  360. Sekolah Kebangsaan Jenderam Jalan Besar
  361. Sekolah Kebangsaan Jenderam Hilir
  362. Sekolah Kebangsaan Dengkil Pekan
  363. Sekolah Kebangsaan Sg Merab Luar
  364. Sekolah Kebangsaan Desa Putra
  365. Sekolah Kebangsaan Dato' Abu Bakar Baginda
  366. Sekolah Kebangsaan Pulau Meranti
  367. Sekolah Kebangsaan Sg Melut
  368. Sekolah Kebangsaan Bkt Tampoi
  369. Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Salak Tinggi
  370. Sekolah Kebangsaan Taman Seroja
  371. Sekolah Kebangsaan Taman Pantai Sepang
  372. Sekolah Kebangsaan Taman Putra Perdana
  373. Sekolah Kebangsaan Kota Warisan Persiaran
  374. Sekolah Kebangsaan Cyberjaya
  375. Sekolah Kebangsaan Klia
  376. Sekolah Kebangsaan Methodist Acs
  377. Sekolah Kebangsaan (1) Jalan Batu Tiga
  378. Sekolah Kebangsaan (2) Jalan Batu Tiga
  379. Sekolah Kebangsaan Convent (1) (M)
  380. Sekolah Kebangsaan Convent (2) (M)
  381. Sekolah Kebangsaan La Salle
  382. Sekolah Kebangsaan (1) Jalan Meru
  383. Sekolah Kebangsaan (2) Jalan Meru
  384. Sekolah Kebangsaan Methodist (M)
  385. Sekolah Kebangsaan Perempuan Methodist
  386. Sekolah Kebangsaan Tengku Bendahara Azman (1)
  387. Sekolah Kebangsaan Tengku Bendahara Azman (2)
  388. Sekolah Kebangsaan Perempuan Bukit Kuda
  389. Sekolah Kebangsaan (1) Simpang Lima
  390. Sekolah Kebangsaan (2) Simpang Lima
  391. Sekolah Kebangsaan St Anne'S Convent
  392. Sekolah Kebangsaan Methodist Jalan Stadium
  393. Sekolah Kebangsaan Sri Langat (Integ)
  394. Sekolah Kebangsaan Sultan Abdul Aziz
  395. Sekolah Kebangsaan Batu 9
  396. Sekolah Kebangsaan Convent (M)
  397. Sekolah Kebangsaan Jalan Bukit Satu
  398. Sekolah Kebangsaan (2) Jalan Bukit
  399. Sekolah Kebangsaan Jalan Semenyih '1'(Integ)
  400. Sekolah Kebangsaan Jalan Semenyih '2'(Integ)
  401. Sekolah Kebangsaan Semenyih
  402. Sekolah Kebangsaan Kuala Kubu Baru Satu
  403. Sekolah Kebangsaan Kuala Kubu Bharu Dua
  404. Sekolah Kebangsaan Khir Johari
  405. Sekolah Kebangsaan Seri Utama
  406. Sekolah Kebangsaan Seri Sekinchan
  407. Sekolah Kebangsaan (1) Gombak
  408. Sekolah Kebangsaan (2) Gombak
  409. Sekolah Kebangsaan (1) Kuala Ampang
  410. Sekolah Kebangsaan (2) Kuala Ampang
  411. Sekolah Kebangsaan (1) Selayang Baru
  412. Sekolah Kebangsaan Sinaran Budi
  413. Sekolah Kebangsaan Batu Arang Batu
  414. Sekolah Kebangsaan Assunta Satu
  415. Sekolah Kebangsaan Assunta (2) (M)
  416. Sekolah Kebangsaan (L) Bukit Bintang (1)
  417. Sekolah Kebangsaan (L) Bukit Bintang (2)
  418. Sekolah Kebangsaan Kampung Tunku
  419. Sekolah Kebangsaan La Salle
  420. Sekolah Kebangsaan Methodist, Petaling Jaya
  421. Sekolah Kebangsaan (1) Petaling Jaya
  422. Sekolah Kebangsaan (2) Petaling Jaya
  423. Sekolah Kebangsaan Jalan Selangor (Satu)
  424. Sekolah Kebangsaan (2) Jalan Selangor
  425. Sekolah Kebangsaan Satu Sultan Alam Shah
  426. Sekolah Kebangsaan (2) Sultan Alam Shah
  427. Sekolah Kebangsaan Sri Petaling
  428. Sekolah Kebangsaan Shah Alam
  429. Sekolah Kebangsaan Sungei Way
  430. Sekolah Kebangsaan Methodist (Integ) (M)
  431. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Perempuan
  432. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chuen Min
  433. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Hua
  434. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Hin Hua
  435. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Hwa Lien
  436. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Keng Chee
  437. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khe Beng
  438. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kong Hoe
  439. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Lee Min
  440. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pandamaran 'A'
  441. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pandamaran 'B'
  442. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pin Hwa (1)
  443. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pui Ying
  444. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sin Bin
  445. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Soo Jin
  446. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tiong Hua Kok Bin
  447. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tshing Nian
  448. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Wu Teck
  449. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Ying Wah
  450. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pin Hwa (2)
  451. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Taman Rashna
  452. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Choong Hua
  453. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Jenjarom
  454. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kah Wah
  455. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Peng Ming
  456. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Simpang Morib
  457. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tanjong Sepat
  458. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tiong Nam
  459. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Aik Thee
  460. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Bagan Pasir
  461. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Wah
  462. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Ijok
  463. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khai Tee
  464. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Liat Choon
  465. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Ming Tee
  466. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pui Chi
  467. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Pui Teh
  468. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tanjong Karang
  469. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yit Khwan
  470. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yuk Chih
  471. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Balakong
  472. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Batu 9 Cheras
  473. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Batu 11
  474. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Choon Hwa
  475. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kg Baru
  476. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sin Ming
  477. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Chua
  478. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Ton Fah
  479. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Batu 14
  480. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yoke Min
  481. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yu Hua
  482. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kg Baru Ampang
  483. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) On Pong
  484. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Connaught (2)
  485. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) On Pong 2
  486. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Batang Kali
  487. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Bkt Tangga
  488. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Choong Chee
  489. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Bukit Fraser
  490. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kalumpang
  491. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kampung Gurney
  492. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kerling
  493. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Khing Ming
  494. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Rasa
  495. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Serendah
  496. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Cheong Hua
  497. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Hai Ping
  498. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Lum Hua
  499. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Moon Teck
  500. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Phooi Tee
  501. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Poay Chneh
  502. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sin Min
  503. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Phooi Min
  504. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yoke Kuan
  505. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kian Sit
  506. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chap Khuan
  507. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kheow Bin
  508. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kuang
  509. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kundang
  510. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) San Yuk
  511. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Selayang Baru
  512. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Desa Jaya
  513. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chen Moh
  514. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Damansara
  515. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kung Man
  516. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Han Ming
  517. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Serdang Baru (1)
  518. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Serdang Baru (2)
  519. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Subang
  520. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Way
  521. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sungai Buloh
  522. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yak Chee
  523. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yuk Chai
  524. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Yuk Chyun
  525. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Puay Chai
  526. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Lick Hung
  527. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Puay Chai
  528. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tun Tan Cheng Lock
  529. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chee Wen
  530. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Desa Jaya
  531. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Ladang Harcroft
  532. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Hwa
  533. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chio Chiao
  534. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Dengkil
  535. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sepang
  536. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sin Ming
  537. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Tche Min
  538. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Wah Lian
  539. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Batu Ampat
  540. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Brafferton
  541. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Bukit Rajah
  542. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Emerald
  543. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Highlands
  544. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Jalan Acob
  545. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Jalan Tepi Sungai
  546. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Persiaran Raja Muda Musa
  547. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Jalan Meru
  548. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Methodist
  549. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Simpang Lima
  550. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Vallambrosa
  551. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Sg Manggis
  552. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Gadong
  553. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Jugra
  554. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Jenjarom
  555. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Simpang Morib
  556. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Sungai Sedu
  557. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Sungai Buaya
  558. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Telok Panglima Garang
  559. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Pusat Telok
  560. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Tumbuk
  561. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Pulau Carey Selatan
  562. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Pulau Carey Barat
  563. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Pulau Carey Timur
  564. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Batang Berjuntai
  565. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Braunston
  566. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Bukit Cheraka
  567. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Bkt Ijok
  568. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Coalfields
  569. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ghandiji
  570. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Hopeful
  571. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Kg Baru
  572. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sungai Terap
  573. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Kuala Selangor
  574. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Raja Musa
  575. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bukit Rotan Baru
  576. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Riverside
  577. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Selangor River
  578. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sungai Buloh
  579. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sungai Rambai
  580. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Tuan Mee
  581. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Vageesar
  582. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bangi
  583. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Dominion
  584. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Kajang
  585. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Rinching
  586. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Semenyih
  587. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang West
  588. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ampang
  589. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Batang Kali
  590. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Changkat Asa
  591. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Escot
  592. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Kuala Kubu Bharu
  593. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Kerling
  594. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Kalumpang
  595. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Lima Belas
  596. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Minyak
  597. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Nigel Gardner
  598. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sungai Choh
  599. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bukit Beruntung
  600. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Mary
  601. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sungai Tinggi
  602. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sungai Bernam
  603. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Sabak Bernam
  604. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Batu Caves
  605. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Batu Arang
  606. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Kuang
  607. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bukit Darah
  608. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Rawang
  609. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Taman Melawati
  610. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Castlefield
  611. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Effingham
  612. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) F E S Serdang
  613. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Puchong
  614. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Kinrara
  615. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Rri
  616. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Saraswathy
  617. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Vivekananda
  618. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Hicom
  619. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Ebor
  620. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Glenmarie
  621. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Midlands
  622. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang North Hummock
  623. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Rasak
  624. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Seaport
  625. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Sungai Renggam
  626. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Seafield
  627. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Tun Sambanthan
  628. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Ampar Tenang
  629. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang Bute
  630. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Bandar Baru Salak Tinggi
  631. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Dengkil
  632. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Taman Permata
  633. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Sepang
  634. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Teluk Merbau
  635. Sekolah Jenis Kebangsaan (T) Ladang West

Lihat juga[sunting | sunting sumber]