Pergi ke kandungan

Pengguna:Nasir36

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Salam perkenalan. Saya merupakan pelajar Sekolah Menengah di SMK Seremban 2.Saya dilahirkan di Hospital Pantai Kuala Lumpur dan merupakan rakyat Malaysia.Saya disahkan secara automatik oleh pengguna:TjBot wikipedia versi Bahasa Indonesia sejak 8 Disember 2010. Walau bagaimanapun, saya cuma mula menyunting wikipedia Bahasa Melayu pada awal tahun 2011.Impian saya pada suatu hari nanti ingin menjadi salah seorang penyelia di wikipedia Bahasa Melayu. Jadi, jika anda ada sebarang Cadangan atau teguran, sila masukkan ke dalam bahagian "Perbincangan".

Antara Matlamat Utama saya menyumbang ke Wikipedia Bahasa Melayu ini adalah untuk:-

~> Menyumbang ensiklopedia bebas bahasa Melayu yang berkualiti tinggi dan seberapa tepat yang mungkin dengan menyemak dari pelbagai sumber apabila mungkin.
~> Menterjemahkan ensiklopedia Wikipedia bahasa Inggeris ke dalam bahasa Melayu seberapa banyak yang mungkin dan seberapa lengkap yang mungkin, agar bahasa Melayu tidak dianggap mempunyai maklumat kelas kedua.
~> Menambahkan lagi koleksi rujukan Bahasa Melayu yang berkualiti & Unggul di Internet, dalam usaha memartabatkan Bahasa Melayu sebagai bahasa ilmu.
~> Menggalakkan rujukan kandungan terbuka di Internet secara percuma.
Semoga ensiklopedia ini dapat memberi manfaat kepada anda semua dan semoga usaha ini diberkati oleh Allah.

Nasir36BAHASA YANG SAYA FASIH
ms Bahasa ibunda pengguna ini ialah Bahasa Melayu.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
id-2 Pengguna ini bisa berbahasa Indonesia dengan tingkat menengah.
ko-1이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.Pengguna ini bukan seorang penyelia, Wikipedia tetapi ingin menjadi salah satu daripadanya pada suatu hari nanti.
Pengguna ini berasal dari Malaysia.
Pengguna ini berasal dari negeri Selangor.
frames
frames
Pengguna ini beridentiti Melayu.
Pengguna ini beragama Islam.
Pengguna ini seorang lelaki.
Pengguna ini meminati pasukan bola sepak Negeri Sembilan.