Perbincangan:Moana (filem 2016)

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Selamat Datang![sunting sumber]

Selamat datang ke Wikipedia Bahasa Melayu, Moana (filem 2016)! Terima kasih di atas sumbangan anda. Saya harapkan anda menyukai tempat ini dan memilih untuk menetap di sini. Malangnya, satu atau lebih dari laman-laman yang telah anda mencipta, seperti Moana (filem 2016), mungkin tidak menurut kepada beberapa garis panduan Wikipedia dan mungkin tidak akan disimpan.

Terdapat sebuah laman tentang mencipta rencana anda mungkin mahu baca yang dipanggil Rencana pertama anda. Jika anda terjebak, dan sedang mencari bantuan, sila datang ke Kedai Kopi untuk bantuan, di mana ramai ahli Wikipedia yang berpengalaman dapat menjawab segala persoalan anda! Juga, anda boleh menaip sahaja {{bantu saya}} pada laman ini, diikuti dengan soalan anda, dan seseorang akan ke laman anda dengan segera untuk membantu. Berikut adalah beberapa laman yang mungkin dapat sedikit sebanyak membantu anda dalam penyuntingan rencana:

Saya berharap anda gembira menyunting disini dan menjadi seorang Ahli Wikipedia! Apabila anda meninggalkan pesanan di sebarang laman perbincangan sila meninggalkan tandatangan dengan menaip empat tilde (~~~~); ini akan menghasilkan nama pengguna anda berserta tarikh suntingan secara automatik. Jika anda perlukan sebarang bantuan, sila rujuk pada Bantuan:Kandungan, ataupun anda juga boleh mengajukan soalan terus kepada saya di laman perbincangan pengguna saya. Selamat menyumbang dan sekali lagi selamat datang! 183.171.71.3 09:36, 20 Mei 2017 (UTC)

Pencalonan Moana (filem 2016) untuk penghapusan segera[sunting sumber]

Sebuah teg telah diletakkan di Moana (filem 2016) untuk memohon pemadaman segera daripada Wikipedia. Ini telah dilakukan oleh sebab yang berikut:

Judul dalam bahasa asing

Dibawah kriteria penghapusan segera, halaman yang memenuhi kriteria tertentu boleh dihapuskan pada bila-bila masa.

Jika anda merasakan laman ini tidak patut dihapuskan atas sebab ini, anda boleh melawankan pencalonan dengan melawati laman tersebut dan mengeklik butang berlabel "Lawankan penghapusan segera ini". Ini akan memberikan anda peluang untuk menjelaskan mengapa anda percaya laman tersebut tidak patut dihapuskan. Walau bagaimanapun, notakan bahawa selepas sesebuah laman telah ditandakan untuk penghapusan segera, ia boleh dikeluarkan dengan serta merta. Sila jangan keluarkan teg penghapusan segera dari laman itu sendiri, tetapi jangan teragak-agak untuk menambah maklumat yang selaras dengan dasar dan garis panduan Wikipedia. Jika laman tersebut telah dihapuskan, dan anda ingin mendapatkan semula bahan yang dipadam untuk rujukan atau perbaikan masa depan, sila menghubungi penyelia yang menghapuskkannya, atau jika anda sudah berbuat demikian, anda boleh meletakkan permohonan di sini.

Templatenya adalah dalam bahasa asing. Yosri (bincang) 09:44, 20 Mei 2017 (UTC)