Perbincangan pengguna:Rskkangar

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Hakcipta[sunting sumber]

Lebih baik anda bincangkan perkara ini kepada penyelia. AsyrafFile (bincang) 18:49, 6 Februari 2012 (UTC)

Info anda[sunting sumber]

Gambar anda dimuat naik oleh Negatron. Sebagai pengambil gambar, dia merupakan pemilik gambar. Sila minta dia hapuskan gambar tersebut. Berkenaan maklumat lain, ia adalah maklumat awam dan bukannya milik anda. Bagaimanapun anda berhak meminta maklumat yang tidak benar dikeluarkan sekiranya tiada rujukan. Jika ada rujukan diberi, sila hubungi sumber tersebut untuk pembetulan atau berika rujukan yang menafikan hal teraebut. Ini untuk mengelak orang lain yang membuat suntingan, ie orang lain cuba mengaku sebagai pencipta kemeyan fanzine. Yosri (bincang) 00:27, 7 Februari 2012 (UTC)

Seperti yang dijelaskan di atas maklumat awam bukanlah milik anda, jika tidak semua orang tidak setuju maklumat negatif mereka dipaparkan. Bagaimanapun keputusan membuang sesuatu maklumat (yang berujukan) adalah budi bicara penyelia. Saya telah mencadangkan dibuang kerana tiada litupan media utama, dan tidak significent media coverage. Rujukan yang adapun hanyalah blog dan web peribadi/facebook. Kini menunggu penyokong (penyelia) kepada usul tersebut. Yosri (bincang) 16:57, 7 Februari 2012 (UTC)
PS, Selain itu tiada bukti anda adalah sebenarnya Rammy. Yosri (bincang) 16:59, 7 Februari 2012 (UTC)
Sila baca mengenai pandangan Wikipedia mengenai menyunting rencana sendiri http://politicalticker.blogs.cnn.com/2012/02/06/gingrich-spokesman-defends-wikipedia-edits/ Yosri (bincang) 17:15, 7 Februari 2012 (UTC)
Boleh edit semula . Malangnya tidak ada rujukan lain di internet.Malekhanif (bincang) 19:11, 7 Februari 2012 (UTC)

Assalamualikum dan salam Wikipedia, menurut semakan saya, lebih baik rencana Rammy dihapuskan saja. Alasan mudah kerana kepopularan individu boleh dipertikai, tak ada bukti benar-benar terkenal, sumber rujukan dari pihak kedua dan ketiga tak dipamerkan, sebaliknya yang ada sumber laman sosial, awal-awal lagi dah patut disingkirkan. Rencana juga lebih kepada penyelidikan sendiri. Mungkin rencana dibuat oleh orang yang mempunyai hubungkait atau rapat dengan Rammy ini, jadi kalau ikut http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Conflict_of_interest, wajar untuk rencana dihapuskan saja. Rujukan sahih yang lain dari internet juga tak dijumpai jadi kesukaran untuk mendapatkan sumber boleh dipercayai bertambah-tambah. Lebih baik hapuskan saja.--Smim90 (bincang) 23:38, 7 Februari 2012 (UTC)

Salam. Saya telah membaca rencana ini dan bersetuju dengan komen dan pendapat para pengguna ms.wiki yang lain. Wikipedia bukanlah tempat untuk mempromosi diri sendiri dan atas alasan ini saya menyokong agar rencana ini dihapuskan. Zamwan (bincang) 23:46, 7 Februari 2012 (UTC)

Maklumat[sunting sumber]

Sama-sama. Saya lihat anda terbabit dalam bidang hiburan. Saya harap anda akan dapat menyumbang rencana mengenai bidang hiburan tempatan untuk dikongsikan bersama-sama, tidak termasuk gossip. Sila baca garis panduan Wikipedia bagi rencana sedemikian :- http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Biographies_of_living_persons Yosri (bincang) 02:50, 12 Februari 2012 (UTC)