Senarai episod Gerak Khas

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Gerak Khas ialah siri drama kepolisan Malaysia terbitan Skop Productions. Siri ini memulakan tayangan perdana di Radio Televisyen Malaysia sejak 1999 dan ia merupakan siri drama aksi paling lama bersiaran di televisyen Malaysia.[1][2][3] Sehingga 7 Februari 2020, sebanyak 1026 episod Gerak Khas telah disiarkan. Berikut ialah senarai episod Gerak Khas.

1999–2011[sunting | sunting sumber]

Musim 1 (1999)[sunting | sunting sumber]

  • "Oh Karisma" - bahagian 1 dan 2
  • "Dendam Berdarah" - bahagian 1 dan 2
  • "Sherry" - bahagian 1 dan 2
  • "Terperangkap"
  • "Rajuk"
  • "Kongsi Gelap" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Duri Dalam Hati" - bahagian 1 dan 2
  • "Dendam Membara" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Angkara Cat Merah" - bahagian 1, 2 dan 3

Musim 2 (2000)[sunting | sunting sumber]

  • "Tiket Pencuri"
  • "Kilas" - bahagian 1 dan 2
  • "Mangsa" - bahagian 1 dan 2
  • "Luka Masih Ada" - bahagian 1 dan 2
  • "Diburu Maut" - bahagian 1 dan 2
  • "Natasya" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Pari-Pari" - bahagian 1 dan 2
  • "Seludup" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Titik-Titik Hitam" - bahagian 1 dan 2
  • "Getaran" - bahagian 1 dan 2
  • "Psiko" - bahagian 1 dan 2
  • "Isteri Kekasih" - bahagian 1 dan 2
  • "Pertaruhan"
  • "Meniti Duri"
  • "Ops Lanun" - bahagian 1, 2, 3, 4 dan 5
  • "Saksi" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Cucuku Sayang" - bahagian 1 dan 2
  • "Duri Remaja" - bahagian 1 dan 2

Musim 3 (2001)[sunting | sunting sumber]

  • "Kemelut Kota"
  • "Anakku"
  • "Agenda Tersembunyi"
  • "Bookie"
  • "Musuh"

Musim 4 (2002)[sunting | sunting sumber]

  • "Black Money" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Aleeza Oh Aleeza" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Dera" - bahagian 1 dan 2
  • "Ceti Haram" - bahagian 1 dan 2
  • "Tumpas" - bahagian 1 dan 2
  • "Aduhai Mazlan" - bahagian 1 dan 2
  • "Karina" - bahagian 1 dan 2

Musim 5 (2003)[sunting | sunting sumber]

  • "Sadis" - bahagian 1 dan 2
  • "Duri Merdeka" - bahagian 1 dan 2
  • "Samar" - bahagian 1 dan 2
  • "Dunia Polis" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Naga Merah" - bahagian 1, 2 dan 3

Musim 6 (2004)[sunting | sunting sumber]

  • "Methomyl" - bahagian 1 dan 2
  • "Suspek" - bahagian 1 dan 2
  • "Buli" - bahagian 1 dan 2
  • "Amuk" - bahagian 1 dan 2
  • "Rakan Cop"
  • "Berpantang Ajal" - bahagian 1 dan 2

Musim 7 (2005)[sunting | sunting sumber]

  • "Tipah Tertipu" - bahagian 1 dan 2
  • "Pembantu Rumah" - bahagian 1 dan 2
  • "Siapa bunuh Sudiro?" - bahagian 1, 2, 3, 4 dan 5
  • "Geng Parang" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Merdeka" - bahagian 1 dan 2
  • "Samseng Jalanan" - bahagian 1 dan 2
  • "Mat Rempit" - bahagian - 1 dan 2
  • "Sesat" - bahagian -1, 2 dan 3
  • "Ops Blood" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Alahai Zaidi"
  • "Gores dan Menang" - bahagian 1 dan 2

Musim 8 (2006)[sunting | sunting sumber]

  • "Minah Rewang" - bahagian 1 dan 2
  • "48 Jam" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Dendam Remaja" - bahagian 1 dan 2
  • "Ranjau" - bahagian 1 dan 2
  • "Black Money Lagi" - bahagian 1 dan 2
  • "Naik Pangkat" - bahagian 1 dan 2
  • "Konspirasi" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Serbu" - bahagian 1 dan 2
  • "Jalan Songsang" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Belut" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Julia"
  • "Gangsters" - bahagian 1 dan 2
  • "Polis Oh Polis" - bahagian 1 dan 2
  • "Tonto"
  • "Ops Penyu" - bahagian 1, 2, 3 dan 4

Musim 9 (2007)[sunting | sunting sumber]

  • "Anak Liar" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Misteri Elisa" - bahagian 1 dan 2
  • "Model" - bahagian 1 dan 2
  • "Terperangkap" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Langgar" - bahagian 1 dan 2

Musim 10 (2008)[sunting | sunting sumber]

  • "Jalan Berduri" - bahagian 1 dan 2
  • "Sadis" - bahagian 1 dan 2
  • "Terbongkar" - bahagian 1 dan 2

Musim 11 (2009)[sunting | sunting sumber]

  • "Julia Oh Julia" - bahagian 1 dan 2
  • "Aduhai Salina"
  • "Bayangan Ajal" - bahagian 1 dan 2
  • "Saksi" - bahagian 1 dan 2
  • "Transaksi" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Terjerat" - bahagian 1 dan 2
  • "Sasaran" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Kaki Buli" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Emosi" - bahagian 1 dan 2
  • "Bomoh Oh Bomoh" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Diburu Along" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Geng Ragut" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Under Cover" - bahagian 1 dan 2
  • "Sindiket" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Korban"
  • "Kilas" - bahagian 1 dan 2
  • "Identiti Misteri" - bahagian 1 dan 2

Musim 12 (2010)[sunting | sunting sumber]

  • "Azam" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Samseng" - bahagian 1 dan 2
  • "Hisham" - bahagian 1 dan 2
  • "Nekad" - bahagian 1 dan 2
  • "Hari-Hari Terakhir" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Semangat Baru" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Pukau" - bahagian 1 dan 2
  • "Zita" - bahagian 1 dan 2
  • "Cabaran" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Dendam Anita" - bahagian 1 dan 2
  • "Cemar" - bahagian 1 dan 2
  • "Mangsa" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Sabotaj" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Orang Asing" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Tetamu Syawal" - bahagian 1 dan 2
  • "Suspek" - bahagian 1 dan 2
  • "Alahai Pak Hashim" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Tonto" - bahagian 1 dan 2
  • "Lina" - bahagian 1 dan 2

Musim 13 (2011)[sunting | sunting sumber]

  • "Azam"
  • "Along"
  • "Kasanova" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Syurga Rumah Kosong" - bahagian 1 dan 2
  • "Orang Hilang" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Ops Serbu" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Buru" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Integriti" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Muslihat" - bahagian 1, 2 dan 3
  • "Geng Tanjung " - bahagian 1 dan 2
  • "Cinta Berdarah" - bahagian 1 dan 2
  • "Salina" - bahagian 1 dan 2

2014–kini[sunting | sunting sumber]

Musim 14 (2014)[sunting | sunting sumber]

  • "Ops Gempur" - bahagian 1 dan 2
  • "Gelap Mata" - bahagian 1 dan 2
  • "Diburu Maut" - bahagian 1 dan 2
  • "Taksub" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Sherry" - bahagian 1 dan 2
  • "Rentas" - bahagian 1 dan 2
  • "Scam 419" - bahagian 1 dan 2
  • "Cabaran" - bahagian 1 dan 2
  • "Meniti Bara"
  • "Mungkar"
  • "Ranjau" - bahagian 1 dan 2
  • "Ops Bayu" - bahagian 1, 2, 3 dan 4
  • "Culik" - bahagian 1 dan 2
  • "Samun" - bahagian 1 dan 2

Musim 15 (2014/2015)[sunting | sunting sumber]

Nombor episod (Musim 15) Nombor episod (Keseluruhan) Tajuk Tarikh Siaran Asal
1"Meniti Hari" Bahagian 1 (12 Disember 2014 (2014-12-12))
Bahagian 2 (19 Disember 2014 (2014-12-19))
2"Undercover" Bahagian 1 (26 Disember 2014 (2014-12-26))
Bahagian 2 (2 Januari 2015 (2015-01-02))
Bahagian 3 (9 Januari 2015 (2015-01-09))
3"Geng Bikers" Bahagian 1 (16 Januari 2015 (2015-01-16))
Bahagian 2 (23 Januari 2015 (2015-01-23))
4"Konspirasi" Bahagian 1 (30 Januari 2015 (2015-01-30))
Bahagian 2 (6 Februari 2015 (2015-02-06))
5"Misteri GRO" Bahagian 1 (13 Februari 2015 (2015-02-13))
Bahagian 2 (20 Februari 2015 (2015-02-20))
6"Doktrin" Bahagian 1 (27 Februari 2015 (2015-02-27))
Bahagian 2 (6 Mac 2015 (2015-03-06))
7"Ancaman" Bahagian 1 (13 Mac 2015 (2015-03-13))
Bahagian 2 (20 Mac 2015 (2015-03-20))
8"Hackers" Bahagian 1 (27 Mac 2015 (2015-03-27))
Bahagian 2 (3 April 2015 (2015-04-03))
9"Durjana" Bahagian 1 (10 April 2015 (2015-04-10))
Bahagian 2 (17 April 2015 (2015-04-17))
10"Integriti" Bahagian 1 (24 April 2015 (2015-04-24))
Bahagian 2 (1 Mei 2015 (2015-05-01))
11"Mr. Jack" (8 Mei 2015 (2015-05-08))
12"Otai" Bahagian 1 (15 Mei 2015 (2015-05-15))
Bahagian 2 (22 Mei 2015 (2015-05-22))
13"Ops Samar" Bahagian 1 (29 Mei 2015 (2015-05-29))
Bahagian 2 (5 Jun 2015 (2015-06-05))
14"Agenda Rahsia" Bahagian 1 (12 Jun 2015 (2015-06-12))
Bahagian 2 (19 Jun 2015 (2015-06-19))
15"Murtad" Bahagian 1 (26 Jun 2015 (2015-06-26))
Bahagian 2 (3 Julai 2015 (2015-07-03))
Bahagian 3 (10 Julai 2015 (2015-07-10))
16"Ops Tinjau" Bahagian 1 (17 Julai 2015 (2015-07-17))
Bahagian 2 (24 Julai 2015 (2015-07-24))
17"Geng Singgam" (31 Julai 2015 (2015-07-31))
18"Emosi" (7 Ogos 2015 (2015-08-07))
19"Amuk" Bahagian 1 (14 Ogos 2015 (2015-08-14))
Bahagian 2 (21 Ogos 2015 (2015-08-21))
20"Terpesong" Bahagian 1 (28 Ogos 2015 (2015-08-28))
Bahagian 2 (4 September 2015 (2015-09-04))
21"Ops Belut" Bahagian 1 (11 September 2015 (2015-09-11))
Bahagian 2 (18 September 2015 (2015-09-18))
22"Dukun" Bahagian 1 (25 September 2015 (2015-09-25))
Bahagian 2 (2 Oktober 2015 (2015-10-02))
23"Cantas" Bahagian 1 (9 Oktober 2015 (2015-10-09))
Bahagian 2 (16 Oktober 2015 (2015-10-16))
24"Nekad" Bahagian 1 (23 Oktober 2015 (2015-10-23))
Bahagian 2 (30 Oktober 2015 (2015-10-30))
Bahagian 3 (6 November 2015 (2015-11-06))

Musim 16 (2016)[sunting | sunting sumber]

  • "Jejak Hitam" - bahagian 1 dan 2
  • "Dalang"
  • "Dera" - bahagian 1 dan 2
  • "Tomboy"
  • "Tok Misai" - bahagian 1 dan 2
  • "Terpalit"
  • "Jiwa Kacau" - bahagian 1 dan 2
  • "Skandal"
  • "Semangat Otai"
  • "Aktivis" - bahagian 1 dan 2
  • "Merentas Duri"
  • "Salam di Aidilfitri"
  • "Jual Orang" - bahagian 1 dan 2
  • "Mawi Oh Mawi"
  • "Lintah Darat"
  • "Dalang Kenyalang"
  • "POW"
  • "Ranjau"
  • "Menongkah Arus"

Musim 17 (2017)[sunting | sunting sumber]

Nombor episod (Musim 17) Nombor episod (Keseluruhan) Tajuk Tarikh Siaran Asal
1"Love Scam" Bahagian 1 (6 Januari 2017 (2017-01-06))
Bahagian 2 (13 Januari 2017 (2017-01-13))
2"Licik" (20 Januari 2017 (2017-01-20))
3"Neraka Hidup" Bahagian 1 (3 Februari 2017 (2017-02-03))
Bahagian 2 (10 Februari 2017 (2017-02-10))
4"Viral" (17 Februari 2017 (2017-02-17))
5"Misteri Black Maria" Bahagian 1 (24 Februari 2017 (2017-02-24))
Bahagian 2 (3 Mac 2017 (2017-03-03))
6"Rintangan" Bahagian 1 (10 Mac 2017 (2017-03-10))
Bahagian 2 (17 Mac 2017 (2017-03-17))
7"Abang Bob" Bahagian 1 (24 Mac 2017 (2017-03-24))
Bahagian 2 (31 Mac 2017 (2017-03-31))
8"Pedofilia" (7 April 2017 (2017-04-07))
9"Jejak Di London" (14 April 2017 (2017-04-14))
10"Sheera" (21 April 2017 (2017-04-21))
11"Abang Misai" Bahagian 1 (28 April 2017 (2017-04-28))
Bahagian 2 (5 Mei 2017 (2017-05-05))
12"KL Bangkok-Link" Bahagian 1 (12 Mei 2017 (2017-05-12))
Bahagian 2 (19 Mei 2017 (2017-05-19))
13"Sabotaj" Bahagian 1 (26 Mei 2017 (2017-05-26))
Bahagian 2 (2 Jun 2017 (2017-06-02))
14"Syakila" (9 Jun 2017 (2017-06-09))
15"Motif" Bahagian 1 (16 Jun 2017 (2017-06-16))
Bahagian 2 (23 Jun 2017 (2017-06-23))
16"Ejen" Bahagian 1 (30 Jun 2017 (2017-06-30))
Bahagian 2 (14 Julai 2017 (2017-07-14))
17"Desperado" Bahagian 1 (21 Julai 2017 (2017-07-21))
Bahagian 2 (28 Julai 2017 (2017-07-28))
18"Buruan" (4 Ogos 2017 (2017-08-04))
19"Gempur" Bahagian 1 (11 Ogos 2017 (2017-08-11))
Bahagian 2 (18 Ogos 2017 (2017-08-18))
20"Maruah" (25 Ogos 2017 (2017-08-25))
21"Bella" Bahagian 1 (1 September 2017 (2017-09-01))
Bahagian 2 (8 September 2017 (2017-09-08))
22"Saksi" (15 September 2017 (2017-09-15))
23"DNA" (22 September 2017 (2017-09-22))
24"Duri Kenyalang" (29 September 2017 (2017-09-29))
25"Tonto" (6 Oktober 2017 (2017-10-06))
26"Aplikasi" (13 Oktober 2017 (2017-10-13))

Musim 18 (2018)[sunting | sunting sumber]

Nombor episod (Musim 18) Nombor episod (Keseluruhan) Tajuk Tarikh Siaran Asal
1"Selamat Datang Jeslina" Bahagian 1 (5 Januari 2018 (2018-01-05))
Bahagian 2 (12 Januari 2018 (2018-01-12))
2"Ops Samseng" Bahagian 1 (19 Januari 2018 (2018-01-19))
Bahagian 2 (26 Januari 2018 (2018-01-26))
3"Jerat Kekasih" Bahagian 1 (2 Februari 2018 (2018-02-02))
Bahagian 2 (9 Februari 2018 (2018-02-09))
4"Bahana" Bahagian 1 (2 Mac 2018 (2018-03-02))
Bahagian 2 (9 Mac 2018 (2018-03-09))
5"Ops Malindo" Bahagian 1 (16 Mac 2018 (2018-03-16))
Bahagian 2 (23 Mac 2018 (2018-03-23))
6"Sophia" Bahagian 1 (30 Mac 2018 (2018-03-30))
Bahagian 2 (6 April 2018 (2018-04-06))
7"Perangkap Jalanan" (13 April 2018 (2018-04-13))
8"Jerung Darat" Bahagian 1 (20 April 2018 (2018-04-20))
Bahagian 2 (27 April 2018 (2018-04-27))
9"Jalan Berliku" Bahagian 1 (4 Mei 2018 (2018-05-04))
Bahagian 2 (11 Mei 2018 (2018-05-11))
10"Cabaran" Bahagian 1 (18 Mei 2018 (2018-05-18))
Bahagian 2 (1 Jun 2018 (2018-06-01))
11"Jejak" Bahagian 1 (8 Jun 2018 (2018-06-08))
Bahagian 2 (29 Jun 2018 (2018-06-29))
12"Facebook" Bahagian 1 (6 Julai 2018 (2018-07-06))
Bahagian 2 (13 Julai 2018 (2018-07-13))
13"Ekstremis" Bahagian 1 (20 Julai 2018 (2018-07-20))
Bahagian 2 (27 Julai 2018 (2018-07-27))
14"Dron" Bahagian 1 (3 Ogos 2018 (2018-08-03))
Bahagian 2 (10 Ogos 2018 (2018-08-10))
15"Gadis Maya" Bahagian 1 (17 Ogos 2018 (2018-08-17))
Bahagian 2 (31 Ogos 2018 (2018-08-31))
16"Tokan" Bahagian 1 (7 September 2018 (2018-09-07))
Bahagian 2 (14 September 2018 (2018-09-14))
17"Macau Scam" Bahagian 1 (21 September 2018 (2018-09-21))
Bahagian 2 (28 September 2018 (2018-09-28))
18"Belenggu" (5 Oktober 2018 (2018-10-05))
19"Sindiket" (12 Oktober 2018 (2018-10-12))
20"Krisis" Bahagian 1 (19 Oktober 2018 (2018-10-19))
Bahagian 2 (26 Oktober 2018 (2018-10-26))
21"Bukan Bunuh Diri" (2 November 2018 (2018-11-02))
22"Dendam Perantau" (9 November 2018 (2018-11-09))
23"Terjebak" (30 November 2018 (2018-11-30))

Musim 19 (2019/2020)[sunting | sunting sumber]

Nombor episod (Musim 19) Nombor episod (Keseluruhan) Tajuk Tarikh Siaran Asal
1"Selamat Kembali Aleza" Bahagian 1 (8 Mac 2019 (2019-03-08))
Bahagian 2 (22 Mac 2019 (2019-03-22))
2"Kifarah" Bahagian 1 (29 Mac 2019 (2019-03-29))
Bahagian 2 (12 April 2019 (2019-04-12))
3"Merentas Badai" Bahagian 1 (19 April 2019 (2019-04-19))
Bahagian 2 (26 April 2019 (2019-04-26))
4"Halusinasi" Bahagian 1 (3 Mei 2019 (2019-05-03))
Bahagian 2 (10 Mei 2019 (2019-05-10))
5"Malam Berapi" Bahagian 1 (17 Mei 2019 (2019-05-17))
Bahagian 2 (24 Mei 2019 (2019-05-24))
6"Kilau Kota" Bahagian 1 (31 Mei 2019 (2019-05-31))
Bahagian 2 (7 Jun 2019 (2019-06-07))
7"Rintangan" (14 Jun 2019 (2019-06-14))
8"Dendam Menular" Bahagian 1 (21 Jun 2019 (2019-06-21))
Bahagian 2 (28 Jun 2019 (2019-06-28))
9"Orang Dalam" Bahagian 1 (5 Julai 2019 (2019-07-05))
Bahagian 2 (19 Julai 2019 (2019-07-19))
10"Samar" (26 Julai 2019 (2019-07-26))
11"Samun" (9 Ogos 2019 (2019-08-09))
12"Integriti" (16 Ogos 2019 (2019-08-16))
13"Belot" (30 Ogos 2019 (2019-08-30))
14"Tragedi" Bahagian 1 (6 September 2019 (2019-09-06))
Bahagian 2 (13 September 2019 (2019-09-13))
15"Jerat Anita" (20 September 2019 (2019-09-20))
16"Ejen Penjerat" Bahagian 1 (27 September 2019 (2019-09-27))
Bahagian 2 (4 Oktober 2019 (2019-10-04))
17"Cemburu" (11 Oktober 2019 (2019-10-11))
18"Pancaroba" Bahagian 1 (18 Oktober 2019 (2019-10-18))
Bahagian 2 (25 Oktober 2019 (2019-10-25))
19"Ops Labuan" Bahagian 1 (8 November 2019 (2019-11-08))
Bahagian 2 (15 November 2019 (2019-11-15))
20"Curang" (22 November 2019 (2019-11-22))
21"Pengasuh" (13 Disember 2019 (2019-12-13))
22"Saksi" (20 Disember 2019 (2019-12-20))
23"Bocor" (27 Disember 2019 (2019-12-27))
24"Ops Serambi" Bahagian 1 (3 Januari 2020 (2020-01-03))
Bahagian 2 (10 Januari 2020 (2020-01-10))
25"Persepsi" Bahagian 1 (17 Januari 2020 (2020-01-17))
Bahagian 2 (24 Januari 2020 (2020-01-24))
26"Sally" (7 Februari 2020 (2020-02-07))

Musim 20 (2020/2021)[sunting | sunting sumber]

Nombor episod (Musim 20) Nombor episod (Keseluruhan) Tajuk Tarikh Siaran Asal
1"Peluru Sesat" Bahagian 1 (4 Disember 2020 (2020-12-04))
Bahagian 2 (5 Disember 2020 (2020-12-05))
2"Pintas" (11 Disember 2020 (2020-12-11))
3"Gerakan Rahsia" Bahagian 1 (12 Disember 2020 (2020-12-12))
Bahagian 2 (18 Disember 2020 (2020-12-18))
Bahagian 3 (19 Disember 2020 (2020-12-19))
4"Kerana Wang" (8 Januari 2021 (2021-01-08))
5"Husin Golok" Bahagian 1 (9 Januari 2021 (2021-01-09))
Bahagian 2 (15 Januari 2021 (2021-01-15))
6"Taiwan Money Scam" Bahagian 1 (16 Januari 2021 (2021-01-16))
Bahagian 2 (22 Januari 2021 (2021-01-22))
7"Maya" Bahagian 1 (23 Januari 2021 (2021-01-23))
Bahagian 2 (29 Januari 2021 (2021-01-29))
8"Proksi Dari Labuan" (30 Januari 2021 (2021-01-30))
9"Sihir" Bahagian 1 (5 Februari 2021 (2021-02-05))
Bahagian 2 (6 Februari 2021 (2021-02-06))
10"Curi" Bahagian 1 (13 Februari 2021 (2021-02-13))
Bahagian 2 (19 Februari 2021 (2021-02-19))
11"Pinjaman Hantu" Bahagian 1 (20 Februari 2021 (2021-02-20))
Bahagian 2 (26 Februari 2021 (2021-02-26))
12"Meniti Jejak Korea" (27 Februari 2021 (2021-02-27))
13"Konflik Pusaka" Bahagian 1 (5 Mac 2021 (2021-03-05))
Bahagian 2 (6 Mac 2021 (2021-03-06))
14"Orang Buruan" (12 Mac 2021 (2021-03-12))
15"Gadis Lari" Bahagian 1 (13 Mac 2021 (2021-03-13))
Bahagian 2 (19 Mac 2021 (2021-03-19))
16"Hari Hari Terakhir" Bahagian 1 (20 Mac 2021 (2021-03-20))
Bahagian 2 (27 Mac 2021 (2021-03-27))

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Syed Mussaddad Syed Mahdi (26 Januari 2014). Kuasa Gerak Khas Utusan Malaysia. Dicapai pada 26 April 2014.
  2. ^ Wajah baharu Gerak Khas Kosmo! (6 Februari 2014). Dicapai pada 26 April 2014.
  3. ^ Drama bersiri Gerak Khas paling lama bertahan Utusan Malaysia (15 Oktober 2015). Diperoleh pada 31 Oktober 2015.