Hotel Mania: Perbezaan antara semakan

Pergi ke pandu arah Pergi ke carian
190 bait dibuang ,  11 bulan lalu
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
Teg-teg: Suntingan mudah alih Suntingan web mudah alih Advanced mobile edit
|ShortSummary=Adiwira bersiap sedia bersemuka dengan bapa kandungnya dan mendengar jawapan kepada segala persoalan yang ingin diajukannya. Hubungan Miera dengan Sofia semakin tegang kerana Sofia ingin merampas jawatan Miera sebagai pengurus meja depan. Walaupun baru putus cinta, Emilia mengajak Amar menonton muzikal di [[Istana Budaya]] sebagai kawan. Haris juga meminta nasihat Adiwira untuk membantu hubungan dengan Miera.
 
Lagu-lagu yang dinyanyikan: "[[Kawan Makan Kawan]]", "[[Kenapa Singgah Kalau Tak Masuk]]", "[[Kau Ada Dia]]", "[[]]"
}}
{{Episode list
|ShortSummary=Seorang penginap, Sarina Tukiman <!----> yang baru berpisah dengan suaminya, menjadi kecemasan apabila kehilangan anaknya Johan yang merayau-merayau di hotel. Girang menawarkan diri untuk memikul tugas berat mencari kanak-kanak itu, dengan bantuan Adiwira dan Ryz. Sementara itu, Sofia menjelaskan kerana Ryzlah dia bekerja di hotel ini, tetapi Ryz masih terkenang akan Zera.
 
Lagu-lagu yang dinyanyikan: "[[Sengsara (lagu Elyana)|Sengsara]]", "[[Seperti yang Ku Jangka]]", "[[Pakar Cinta]]", "[[2 (lagu KRU)|2]]", "[[Sehingga ke Akhir Hayat]]"
}}
{{Episode list
|ShortSummary=Ryz mengambil keputusan untuk memaafkan Zera dengan keluar bermakan malam bersamanya, dengan harapan mengekalkan hubungan mereka walaupun tinggal berjauhan. Dalam sebuah persidangan yang diadakan oleh KRU, Adiwira ditawarkan untuk bekerja bersama syarikat itu. Sementara itu, Emilia mengetahui Amar menerima tawaran bekerja sebagai pelatih gim di [[IOI Mall]].
 
Lagu-lagu yang dinyanyikan: "[[Kini (lagu Feminin)|Kini]]", "[[Sayang Giler]]", "[[Hak Milik Kekal]]", "[[Tiada Sesempurna]]"
}}
{{Episode list
|ShortSummary=Puan Ainon menugaskan Adiwira sebagai pembantu peribadi Tan Sri sebagai memberi peluang kepada Adiwira untuk lebih mengenali bapa kandung sendiri secara dekat. Hati Miera hancur apabila terserempak dengan adegan Datin Linda menggoda Haris. Amar menjelaskan bahawa dia susah hendak bekerja di hotel selama Emilia juga ada.
 
Lagu-lagu yang dinyanyikan: "[[Ya atau Tidak]]", "[[Tiap Detik]]", "[[Kekasih Separuh Masa]]", "[[Jika Tak Kerna Kamu]]", "[[Sayang (lagu KRU)|Sayang]]"
}}
{{Episode list
|ShortSummary=Puan Ainon membuat keputusan untuk meletak jawatan sebagai Pengurus Besar agar dia dan Ryz boleh bersatu semula dengan Chef Jo di Langkawi, maka sebuah parti istimewa diadakan oleh para kakitangan hotel untuknya. Bersusah-payah melengkapkan diri dengan penampilan ''gothic'' dan ''[[emo]]'', Sofia terpaksa akur dengan kenyataan bahawa Ryz berteman dengan Zera, tetapi Ryz berpesan agar Sofia kembali ke perwatakan asalnya. Di tengah jamuan, Ryz menggemparkan orang ramai dengan keputusan untuk terus bekerja di Marriott.
 
Lagu-lagu yang dinyanyikan: "[[Mungkin Belum Kau Rasa]]", "[[Selamat Tinggal Teman]]", "[[Setia Bersama]]"
}}
{{Episode list
|ShortSummary=Setelah kehilangan hati Ryz, Sofia berbincang dengan Shah mengenai persamaan 'masalah pretensi' yang dikongsi mereka selama ini, lambat-laun mereka mula saling meminati. Emilia menolak cinta Amar buat kali terakhir demi kebaikan 'mereka berdua'. Akhirnya, Adiwira bersemuka dengan bapa kandung sendiri, iaitu Tan Sri, untuk meluahkan perasaan betapa kecewa dirinya tidak dapat hidup di samping bapa sendiri sepanjang usianya. Dan berakhirnya juga khidmat Puan Ainon sebagai pengurus besar Marriott Putrajaya.
 
Lagu-lagu yang dinyanyikan: "[[Seumur Hidup]]", "[[Teramat Sangat]]", "[[Jikalau Aku]]", "[[Babe (lagu KRU)|Babe]]"
}}
|}

Menu pandu arah