Perbincangan pengguna:Aris riyanto

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Selamat datang ke Wikipedia Bahasa Melayu!
Salam sejahtera Aris riyanto! Terima kasih kerana mendaftar di Wikipedia Bahasa Melayu!
Berikut merupakan beberapa pautan yang dapat anda layari jika masih baru di Wikipedia:

Lihat juga tutorial dan meja bantuan Wikipedia. Untuk menandatangani pesanan anda pada laman perbualan, seperti laman ini, letakkan ~~~~ (empat kali tanda gelombang) atau klik butang Tandatangan dan cap waktu pada laman penyuntingan.
Semoga anda menikmati kunjungan anda di Wikipedia Bahasa Melayu. Selamat menyumbang! ...Aurora... (b) 16:13, 1 Jun 2010 (UTC)

Undilah saya menjadi seorang penyelia WBM yang baru. Terima kasih.--Aplikasi (bincang) 10:10, 17 Januari 2011 (UTC)

Terima kasih[sunting sumber]

Assalamualaikum dan salam Wikipedia, saya secara peribadi disini ingin merakamkan penghargaan kepada anda kerana terus menerus membantu Wikipedia bahasa Melayu dengan memasukkan templat selamat datang kepada pengguna baru di Wikipedia bahasa Melayu, syabas dan terima kasih, teruskan usaha anda untuk memacukan bidang keberhasilan ilmu bahasa Melayu melalui wadah ini. Semoga usaha kita bersama diberkahi Allah hendaknya jua. --Smim90 (bincang) 07:50, 2 April 2012 (UTC)

Waalaikumus salam, salam kenal, saya juga senang bergabung di Wikipedia Melayu. Semoga usaha kita diberkati oleh Allah. Amin ya rabbal alamin. :) Aris riyanto (bincang) 09:06, 2 April 2012 (UTC)


السلام عليكم انا لا اعرف الا العربية--عبد الغني السلفي (bincang) 10:43, 29 Jun 2012 (UTC)

Harakah[sunting sumber]

? ? ?

Saya lihat baik baik sahaja. Lihat http://ms.wikipedia.org/w/index.php?title=Harakah&diff=1785750&oldid=1785727 Yosri (bincang) 04:29, 30 Julai 2012 (UTC)

Apakah ini baik-baik saja?

dan wiki dalam bahasa lainnya. Aris riyanto (bincang) 04:44, 30 Julai 2012 (UTC)

Itu dipaut oleh bot bukan saya. Bukan tanggungjawab/urusan saya memeriksa suntingan bot di Wiki lainnya. Saya hanya memastikan ketepatan rencana di MS, dan sekali sekala melawat mana yang mungkin. Lagipun kesalahan itu akan dibetulkan bot kemudiannya, anda cuma betulkan di Wikipedia Inggeris sebagai induknya. Yosri (bincang) 04:51, 30 Julai 2012 (UTC)

Jemputan Bulan Asia Wikipedia 2019[sunting sumber]

Jemputan Bulan Asia Wikipedia
Wikipedia Asian Month Logo v2 ms.svg
Hai Aris riyanto! Saya, MediaWiki message delivery, salah seorang penganjur pertandingan ini dan saya mengalu-alukan penyertaan anda dalam pertandingan ini. Anda dijemput untuk mengikuti Bulan Asia Wikipedia 2019!

Cipta 4 rencana berkaitan Asia dan menangi poskad khas daripada komuniti Wikimedia dari Asia!

Ahli Wikipedia yang mencipta rencana yang terbanyak akan dianugerahi "Duta Asia Wikipedia" dan mendapat sijil bertandatangan khas!Daftar sekarang! Peraturan

Selamat berjaya! Ikhlas daripada saya, MediaWiki message delivery
-- TofeikuBincang 18:28, 29 Oktober 2019 (UTC+8)

Jemputan melakukan pengundian sekatan penciptaan rencana bagi pengguna awanama[sunting sumber]

Salam semua ahli Wikipedia! Pesanan ini dihantar bertujuan untuk menjemput anda semua bagi membuat pengundian dasar sekatan penciptaan rencana bagi pengguna awanama yang diusulkan oleh saya, CyberTroopers. Pengundian ini diteruskan semula kerana kutipan undian tidak mencukupi untuk diterima/ditolak. Dasar ini akan mengubah konfigurasi hak bagi kumpulan penggguna untuk pengguna awanama iaitu membatalkan hak kumpulan ini daripada mencipta rencana di Wikipedia bahasa Melayu. Namun begitu, mereka boleh memohon rencana untuk diciptakan atau membuka akaun bagi tujuan tersebut. Oleh itu saya berharap anda semua dapat memberi kerjasama dengan membuat undian. Saya juga ingin memohon kerjasama semua ahli Wikipedia untuk berganding bahu dengan sentiasa menyemak dan mencipta rencana di Wikipedia:Memohon rencana yang dipinta oleh pengguna-pengguna. Sekian.-CyberTroopers (bincang · sumbangan · log) 06:54, 26 Mac 2020 (UTC)

Undi sekarang! Cipta rencana