Senarai sekolah rendah di Terengganu

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Lompat ke: pandu arah, cari
  1. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chee Mong
  2. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chong Hwa, Wakaf Tapai
  3. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chukai
  4. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Hwa Wei Sin
  5. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Chung Hwa, Jerteh
  6. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Jabor Kemaman
  7. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kuala Kemaman
  8. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Kwang Hwa
  9. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Lok Khoon
  10. Sekolah Jenis Kebangsaan (C) Sin Chone
  11. Sekolah Kebangsaan (Felda) Chalok Barat
  12. Sekolah Kebangsaan (Felda) Cherul
  13. Sekolah Kebangsaan (Felda) Kerteh 1
  14. Sekolah Kebangsaan (Felda) Selasih
  15. Sekolah Kebangsaan (Felda) Tenang
  16. Sekolah Kebangsaan Ajil
  17. Sekolah Kebangsaan Alor Keladi
  18. Sekolah Kebangsaan Alor Lintah
  19. Sekolah Kebangsaan Alor Peroi
  20. Sekolah Kebangsaan Alur Lek Kasar
  21. Sekolah Kebangsaan Amer
  22. Sekolah Kebangsaan Anak Ikan
  23. Sekolah Kebangsaan Apal
  24. Sekolah Kebangsaan Atas Tol
  25. Sekolah Kebangsaan Ayer Jerneh
  26. Sekolah Kebangsaan Ayer Puteh
  27. Sekolah Kebangsaan Ayer Terjun
  28. Sekolah Kebangsaan Balai Besar
  29. Sekolah Kebangsaan Bandar Dungun
  30. Sekolah Kebangsaan Banggol Peradong
  31. Sekolah Kebangsaan Banggol Katong
  32. Sekolah Kebangsaan Banggol
  33. Sekolah Kebangsaan Bari, Merang
  34. Sekolah Kebangsaan Bari, Sungai Tong
  35. Sekolah Kebangsaan Batangan
  36. Sekolah Kebangsaan Batu 29
  37. Sekolah Kebangsaan Batu 48
  38. Sekolah Kebangsaan Batu 7
  39. Sekolah Kebangsaan Batu Rakit
  40. Sekolah Kebangsaan Beladau
  41. Sekolah Kebangsaan Beting Lintang
  42. Sekolah Kebangsaan Betong
  43. Sekolah Kebangsaan Binjai Kertas
  44. Sekolah Kebangsaan Binjai
  45. Sekolah Kebangsaan Bintang
  46. Sekolah Kebangsaan Bukit Anak Dara
  47. Sekolah Kebangsaan Bukit Apit
  48. Sekolah Kebangsaan Bukit Bayas
  49. Sekolah Kebangsaan Bukit Besi
  50. Sekolah Kebangsaan Bukit Chempaka
  51. Sekolah Kebangsaan Bukit Diman
  52. Sekolah Kebangsaan Bukit Gasing
  53. Sekolah Kebangsaan Bukit Gemuroh
  54. Sekolah Kebangsaan Bukit Guntong
  55. Sekolah Kebangsaan Bukit Jejulong
  56. Sekolah Kebangsaan Bukit Jerok
  57. Sekolah Kebangsaan Bukit Kenak
  58. Sekolah Kebangsaan Bukit Kuang
  59. Sekolah Kebangsaan Bukit Losong
  60. Sekolah Kebangsaan Bukit Mentok II
  61. Sekolah Kebangsaan Bukit Mentok
  62. Sekolah Kebangsaan Bukit Mundok
  63. Sekolah Kebangsaan Bukit Nanas
  64. Sekolah Kebangsaan Bukit Payong
  65. Sekolah Kebangsaan Bukit Perah
  66. Sekolah Kebangsaan Bukit Petiti
  67. Sekolah Kebangsaan Bukit Putera
  68. Sekolah Kebangsaan Bukit Puteri
  69. Sekolah Kebangsaan Bukit Sawa
  70. Sekolah Kebangsaan Bukit Tadok
  71. Sekolah Kebangsaan Bukit Tempurong
  72. Sekolah Kebangsaan Bukit Tok Beng
  73. Sekolah Kebangsaan Bukit Tumbuh
  74. Sekolah Kebangsaan Bukit Tunggal
  75. Sekolah Kebangsaan Bukit Wan
  76. Sekolah Kebangsaan Chalok
  77. Sekolah Kebangsaan Chendering
  78. Sekolah Kebangsaan Cheneh Baru 2
  79. Sekolah Kebangsaan Cheneh Baru
  80. Sekolah Kebangsaan Cheting
  81. Sekolah Kebangsaan Chukai
  82. Sekolah Kebangsaan Darat Batu Rakit
  83. Sekolah Kebangsaan Darau
  84. Sekolah Kebangsaan Delong
  85. Sekolah Kebangsaan Dendang
  86. Sekolah Kebangsaan Durian Burung
  87. Sekolah Kebangsaan Durian Mas 1
  88. Sekolah Kebangsaan Durian Mas 2
  89. Sekolah Kebangsaan Durian Mas
  90. Sekolah Kebangsaan Durian Mentangau
  91. Sekolah Kebangsaan Dusun Kampung
  92. Sekolah Kebangsaan Duyong
  93. Sekolah Kebangsaan Felda Jerangau Barat
  94. Sekolah Kebangsaan Felda Mengkawang
  95. Sekolah Kebangsaan Felda Neram Satu
  96. Sekolah Kebangsaan Felda Tersat
  97. Sekolah Kebangsaan Gelugor
  98. Sekolah Kebangsaan Getang
  99. Sekolah Kebangsaan Gondang
  100. Sekolah Kebangsaan Gong Badak
  101. Sekolah Kebangsaan Gong Balai
  102. Sekolah Kebangsaan Gong Bayor
  103. Sekolah Kebangsaan Gong Kapas
  104. Sekolah Kebangsaan Gong Nangka
  105. Sekolah Kebangsaan Gong Tok Nasek
  106. Sekolah Kebangsaan Guntong Luar
  107. Sekolah Kebangsaan Guntong
  108. Sekolah Kebangsaan Ibok
  109. Sekolah Kebangsaan Jabi
  110. Sekolah Kebangsaan Jambu Bongkok
  111. Sekolah Kebangsaan Jelapang
  112. Sekolah Kebangsaan Jenang
  113. Sekolah Kebangsaan Jerangau
  114. Sekolah Kebangsaan Jerong
  115. Sekolah Kebangsaan Jongok Batu
  116. Sekolah Kebangsaan Kampong Baharu Felda Neram I
  117. Sekolah Kebangsaan Kampong Baru Kerteh
  118. Sekolah Kebangsaan Kampong Baru Rasau
  119. Sekolah Kebangsaan Kampong Besut
  120. Sekolah Kebangsaan Kampong Bukit Chendering
  121. Sekolah Kebangsaan Kampong Jaya
  122. Sekolah Kebangsaan Kampong Raja
  123. Sekolah Kebangsaan Kampong Tayor
  124. Sekolah Kebangsaan Kampong Tengah, Kemaman
  125. Sekolah Kebangsaan Kampong Tengah, Manir
  126. Sekolah Kebangsaan Kampung Baharu Serada
  127. Sekolah Kebangsaan Kampung Baharu Kuala Besut
  128. Sekolah Kebangsaan Kampung Baru Tok Dor
  129. Sekolah Kebangsaan Kampung Baru Kuala Abang
  130. Sekolah Kebangsaan Kampung Buloh
  131. Sekolah Kebangsaan Kampung Fikri
  132. Sekolah Kebangsaan Kampung Fikri Sungai Tong
  133. Sekolah Kebangsaan Kampung Gemuroh
  134. Sekolah Kebangsaan Kampung La
  135. Sekolah Kebangsaan Kampung Nail
  136. Sekolah Kebangsaan Kampung Nangka
  137. Sekolah Kebangsaan Kampung Nyior
  138. Sekolah Kebangsaan Kampung Shukor
  139. Sekolah Kebangsaan Kampung Wa
  140. Sekolah Kebangsaan Kebor Ayer
  141. Sekolah Kebangsaan Kebor Besar
  142. Sekolah Kebangsaan Kedai Buloh
  143. Sekolah Kebangsaan Keluang
  144. Sekolah Kebangsaan Kelulut
  145. Sekolah Kebangsaan Kemasek
  146. Sekolah Kebangsaan Kemat
  147. Sekolah Kebangsaan Kepong
  148. Sekolah Kebangsaan Kerandang
  149. Sekolah Kebangsaan Kerteh
  150. Sekolah Kebangsaan Keruak
  151. Sekolah Kebangsaan Kesom
  152. Sekolah Kebangsaan Ketengah Jaya II
  153. Sekolah Kebangsaan Ketengah Jaya
  154. Sekolah Kebangsaan Kg Bukit
  155. Sekolah Kebangsaan Kg Chabang
  156. Sekolah Kebangsaan Kg. Rahmat
  157. Sekolah Kebangsaan Kijal
  158. Sekolah Kebangsaan Kompleks Gong Badak
  159. Sekolah Kebangsaan Kompleks Mengabang Telipot
  160. Sekolah Kebangsaan Kompleks Rantau Abang
  161. Sekolah Kebangsaan Kompleks Seberang Takir
  162. Sekolah Kebangsaan Kua
  163. Sekolah Kebangsaan Kuala Abang
  164. Sekolah Kebangsaan Kuala Berang
  165. Sekolah Kebangsaan Kuala Besut
  166. Sekolah Kebangsaan Kuala Besut 2
  167. Sekolah Kebangsaan Kuala Dungun
  168. Sekolah Kebangsaan Kuala Dura
  169. Sekolah Kebangsaan Kuala Jenderis
  170. Sekolah Kebangsaan Kuala Jengal
  171. Sekolah Kebangsaan Kuala Kubang
  172. Sekolah Kebangsaan Kuala Ping
  173. Sekolah Kebangsaan Kuala Setiu
  174. Sekolah Kebangsaan Kuala Telemong
  175. Sekolah Kebangsaan Kubang Ikan
  176. Sekolah Kebangsaan Kubu
  177. Sekolah Kebangsaan Ladang Gajah Mati
  178. Sekolah Kebangsaan Ladang
  179. Sekolah Kebangsaan Landas
  180. Sekolah Kebangsaan Langgar
  181. Sekolah Kebangsaan Langkap
  182. Sekolah Kebangsaan Lembah Bidong
  183. Sekolah Kebangsaan Lembah Jabor
  184. Sekolah Kebangsaan Lembah Jaya
  185. Sekolah Kebangsaan Lerek
  186. Sekolah Kebangsaan Lintang
  187. Sekolah Kebangsaan LKTP Belara
  188. Sekolah Kebangsaan Lktp Bukit Bading
  189. Sekolah Kebangsaan Lktp Jerangau
  190. Sekolah Kebangsaan Losong
  191. Sekolah Kebangsaan Lubok Teras
  192. Sekolah Kebangsaan Lubuk Kawah
  193. Sekolah Kebangsaan Lubuk Periok
  194. Sekolah Kebangsaan Mak Lagam
  195. Sekolah Kebangsaan Maktab Perguruan
  196. Sekolah Kebangsaan Mangkok
  197. Sekolah Kebangsaan Manir
  198. Sekolah Kebangsaan Marang
  199. Sekolah Kebangsaan Maras
  200. Sekolah Kebangsaan Matang
  201. Sekolah Kebangsaan Medan Jaya
  202. Sekolah Kebangsaan Menerong
  203. Sekolah Kebangsaan Mengabang Telipot
  204. Sekolah Kebangsaan Meraga Beris
  205. Sekolah Kebangsaan Merang
  206. Sekolah Kebangsaan Merbau
  207. Sekolah Kebangsaan Merchang
  208. Sekolah Kebangsaan Minda Talong
  209. Sekolah Kebangsaan Nibong
  210. Sekolah Kebangsaan Oh
  211. Sekolah Kebangsaan Padang Air
  212. Sekolah Kebangsaan Padang Hiliran
  213. Sekolah Kebangsaan Padang Kubu
  214. Sekolah Kebangsaan Padang Luas
  215. Sekolah Kebangsaan Padang Mengkuang
  216. Sekolah Kebangsaan Padang Midin
  217. Sekolah Kebangsaan Padang Pulut
  218. Sekolah Kebangsaan Padang Setar
  219. Sekolah Kebangsaan Padang Setebu
  220. Sekolah Kebangsaan Pagar Besi
  221. Sekolah Kebangsaan Pak Ba
  222. Sekolah Kebangsaan Paka 2
  223. Sekolah Kebangsaan Paka III
  224. Sekolah Kebangsaan Paka Lorong 1
  225. Sekolah Kebangsaan Paloh
  226. Sekolah Kebangsaan Panchor Merah
  227. Sekolah Kebangsaan Panchor
  228. Sekolah Kebangsaan Pasir Gajah
  229. Sekolah Kebangsaan Pasir Nering
  230. Sekolah Kebangsaan Pasir Panjang
  231. Sekolah Kebangsaan Pasir Puteh
  232. Sekolah Kebangsaan Pasir Raja
  233. Sekolah Kebangsaan Pasir Tinggi
  234. Sekolah Kebangsaan Pasir
  235. Sekolah Kebangsaan Pauh
  236. Sekolah Kebangsaan Paya Bunga
  237. Sekolah Kebangsaan Paya Resak
  238. Sekolah Kebangsaan Payoh
  239. Sekolah Kebangsaan Payong Baru
  240. Sekolah Kebangsaan Pechah Rotan
  241. Sekolah Kebangsaan Pelagat
  242. Sekolah Kebangsaan Pelong
  243. Sekolah Kebangsaan Penarek
  244. Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Besut (P)
  245. Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Kuala Terengganu (P)
  246. Sekolah Kebangsaan Pengadang Baru
  247. Sekolah Kebangsaan Pengkalan Berangan
  248. Sekolah Kebangsaan Pengkalan Nyireh
  249. Sekolah Kebangsaan Pengkalan Ranggon
  250. Sekolah Kebangsaan Pereh
  251. Sekolah Kebangsaan Permaisuri Nur Zahirah
  252. Sekolah Kebangsaan Permaisuri
  253. Sekolah Kebangsaan Peroh
  254. Sekolah Kebangsaan Pulau Bahagia
  255. Sekolah Kebangsaan Pulau Kerengga
  256. Sekolah Kebangsaan Pulau Manis
  257. Sekolah Kebangsaan Pulau Perhentian
  258. Sekolah Kebangsaan Pulau Redang
  259. Sekolah Kebangsaan Pulau Rusa
  260. Sekolah Kebangsaan Pulau Serai
  261. Sekolah Kebangsaan Pusat Bukit Besar
  262. Sekolah Kebangsaan Pusat Dungun
  263. Sekolah Kebangsaan Pusat Jerteh
  264. Sekolah Kebangsaan Pusat Kuala Ibai
  265. Sekolah Kebangsaan Pusat, Chabang Tiga
  266. Sekolah Kebangsaan Pusat
  267. Sekolah Kebangsaan Putera Jaya
  268. Sekolah Kebangsaan Rantau Petronas
  269. Sekolah Kebangsaan Rasau Kerteh
  270. Sekolah Kebangsaan Renek
  271. Sekolah Kebangsaan Rengas
  272. Sekolah Kebangsaan Rhu Sepuluh
  273. Sekolah Kebangsaan Rkt Seberang Tayor
  274. Sekolah Kebangsaan Ru Rendang
  275. Sekolah Kebangsaan Rusila
  276. Sekolah Kebangsaan Santong
  277. Sekolah Kebangsaan Saujana
  278. Sekolah Kebangsaan Seberang Dungun
  279. Sekolah Kebangsaan Seberang Marang
  280. Sekolah Kebangsaan Seberang Takir
  281. Sekolah Kebangsaan Seberang Tayor
  282. Sekolah Kebangsaan Seberang
  283. Sekolah Kebangsaan Sentol Patah
  284. Sekolah Kebangsaan Serada
  285. Sekolah Kebangsaan Serdang
  286. Sekolah Kebangsaan Seri Bandi 2
  287. Sekolah Kebangsaan Seri Bandi
  288. Sekolah Kebangsaan Seri Berang
  289. Sekolah Kebangsaan Seri Budiman 2
  290. Sekolah Kebangsaan Seri Budiman
  291. Sekolah Kebangsaan Seri Buluh
  292. Sekolah Kebangsaan Seri Geliga
  293. Sekolah Kebangsaan Seri Gelugor
  294. Sekolah Kebangsaan Seri Iman
  295. Sekolah Kebangsaan Seri Kemaman
  296. Sekolah Kebangsaan Seri Langkap
  297. Sekolah Kebangsaan Seri Nilam
  298. Sekolah Kebangsaan Seri Paka
  299. Sekolah Kebangsaan Seri Payong
  300. Sekolah Kebangsaan Sg Berua
  301. Sekolah Kebangsaan Sg Buloh
  302. Sekolah Kebangsaan Simpang Rawai
  303. Sekolah Kebangsaan Sultan Ismail
  304. Sekolah Kebangsaan Sultan Omar
  305. Sekolah Kebangsaan Sultan Sulaiman 1
  306. Sekolah Kebangsaan Sultan Sulaiman 2
  307. Sekolah Kebangsaan Sungai Las
  308. Sekolah Kebangsaan Sungai Lerek
  309. Sekolah Kebangsaan Sungai Pergam
  310. Sekolah Kebangsaan Sungai Tong
  311. Sekolah Kebangsaan Sura
  312. Sekolah Kebangsaan Tanah Merah
  313. Sekolah Kebangsaan Tanggol
  314. Sekolah Kebangsaan Tanjung Gelam
  315. Sekolah Kebangsaan Tanjung Pati
  316. Sekolah Kebangsaan Tapah
  317. Sekolah Kebangsaan Tapu
  318. Sekolah Kebangsaan Tasek
  319. Sekolah Kebangsaan Tebing
  320. Sekolah Kebangsaan Telaga
  321. Sekolah Kebangsaan Telaga Papan
  322. Sekolah Kebangsaan Telok Kalong
  323. Sekolah Kebangsaan Telok Pasu
  324. Sekolah Kebangsaan Teluk Ketapang
  325. Sekolah Kebangsaan Teluk Menara
  326. Sekolah Kebangsaan Tembila
  327. Sekolah Kebangsaan Tempinis
  328. Sekolah Kebangsaan Tengkawang
  329. Sekolah Kebangsaan Tengku Ampuan Intan
  330. Sekolah Kebangsaan Tengku Ampuan Mariam
  331. Sekolah Kebangsaan Tengku Bariah
  332. Sekolah Kebangsaan Tengku Mahmud 2
  333. Sekolah Kebangsaan Tengku Mahmud
  334. Sekolah Kebangsaan Tepus
  335. Sekolah Kebangsaan Teris
  336. Sekolah Kebangsaan Tok Dir
  337. Sekolah Kebangsaan Tok Dor
  338. Sekolah Kebangsaan Tok Jembal
  339. Sekolah Kebangsaan Tok Jiring
  340. Sekolah Kebangsaan Tok Kah
  341. Sekolah Kebangsaan Tok Motong
  342. Sekolah Kebangsaan Tok Raja
  343. Sekolah Kebangsaan Tok Randok
  344. Sekolah Kebangsaan Undang
  345. Sekolah Kebangsaan Wakaf Mempelam
  346. Sekolah Kebangsaan Wakaf Tapai