Senarai lagu nombor satu di Malaysia (2019)

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke pandu arah Pergi ke carian

Senarai berikut ialah senarai lagu yang menduduki tangga teratas Carta RIM pada tahun 2019 mengikut minggu oleh Persatuan Industri Rakaman Malaysia.

Sejarah carta[sunting | sunting sumber]

Latar belakang kuning menunjukkan lagu Antarabangsa dengan prestasi terbaik pada tahun 2019.
Latar belakang hijau menunjukkan lagu Domestik dengan prestasi terbaik pada tahun 2019.
Tarikh Lagu Antarabangsa dan Domestik Lagu Domestik
Lagu Artis Ruj. Lagu Artis Ruj.
3 Januari "Sunflower" Post Malone dan Swae Lee [1] "Pulang" Insomniacks [2]
10 Januari [3] [4]
17 Januari [5] [6]
24 Januari "7 Rings" Ariana Grande [7] [8]
31 Januari [9] [10]
7 Februari [11] "Di Matamu" Sufian Suhaimi [12]
14 Februari [13] [14]
21 Februari [15] "Pulang" Insomniacks [16]
28 Februari [17] [18]
7 Mac [19] [20]
14 Mac [21] [22]
21 Mac [23] "Bisa Aja" Faizal Tahir [24]
28 Mac [25] [26]
4 April "On My Way" Alan Walker, Sabrina Carpenter dan Farruko [27] "Donde" Andi Bernadee [28]
11 April "Kill This Love" Blackpink [29] "Forevermore" Yuna [30]
18 April "Boy with Luv" BTS dengan Halsey [31] "Kisah Cinta Kita" Hafiz Suip [32]
25 April [33] [34]
2 Mei [35] "Donde" Andi Bernadee [36]
9 Mei [37] [38]
16 Mei "I Don't Care" Ed Sheeran dan Justin Bieber [39] "Sumpah" Naim Daniel [40]
23 Mei [41] [42]
30 Mei "Boy with Luv" BTS dengan Halsey [43] "Bikers Kental" Akim Ahmad dan Faizal Tahir [44]
6 Jun "I Don't Care" Ed Sheeran dan Justin Bieber [45] "Sumpah" Naim Daniel [46]
13 Jun [47] "Pulang" Insomniacks [48]
20 Jun "It's You" Ali Gatie [49] [50]
27 Jun "Señorita" Shawn Mendes dan Camila Cabello [51] [52]
4 Julai [53] [54]
11 Julai [55] [56]
18 Julai [57] "Mimpi" K-Clique dengan Alif [58]
25 Julai [59] [60]
1 Ogos [61] "Pulang" Insomniacks [62]
8 Ogos [63] [64]
15 Ogos [65] "Mimpi" K-Clique dengan Alif [66]
22 Ogos [67] [68]
29 Ogos [69] [70]
5 September [71] [72]
12 September [73] [74]
19 September "Won't Cry" Jay Chou dan Ashin [75] [76]
26 September [77] [78]
3 Oktober "Someone You Loved" Lewis Capaldi [79] [80]
10 Oktober "Circles" Post Malone [81] [82]
17 Oktober "Memories" Maroon 5 [83] [84]
24 Oktober [85] [86]
31 Oktober [87] [88]
7 November [89] [90]
14 November [91] [92]
21 November [93] [94]
28 November [95] [96]
5 Disember "Dance Monkey" Tones and I [97] [98]
12 Disember [99] [100]
19 Disember [101] [102]
26 Disember [103] [104]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 10 Januari 2019.
  2. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 10 Januari 2019.
  3. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 17 Januari 2019.
  4. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 17 Januari 2019.
  5. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-01-24. Dicapai pada 24 Januari 2019.
  6. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 24 Januari 2019.
  7. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-01-31. Dicapai pada 31 Januari 2019.
  8. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 31 Januari 2019.
  9. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 8 Februari 2019.
  10. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 8 Februari 2019.
  11. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 13 Februari 2019.
  12. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 13 Februari 2019.
  13. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-04-25. Dicapai pada 21 Februari 2019.
  14. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 21 Februari 2019.
  15. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-07-13. Dicapai pada 28 Februari 2019.
  16. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 28 Februari 2019.
  17. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 7 Mac 2019.
  18. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 7 Mac 2019.
  19. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 14 Mac 2019.
  20. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 14 Mac 2019.
  21. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 21 Mac 2019.
  22. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 21 Mac 2019.
  23. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-08-18. Dicapai pada 28 Mac 2019.
  24. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 28 Mac 2019.
  25. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 4 April 2019.
  26. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 4 April 2019.
  27. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 12 April 2019.
  28. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 12 April 2019.
  29. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-09-25. Dicapai pada 17 April 2019.
  30. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 17 April 2019.
  31. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 April 2019.
  32. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 April 2019.
  33. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 2 Mei 2019.
  34. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 2 Mei 2019.
  35. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2019-08-18. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  36. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 9 Mei 2019.
  37. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 16 Mei 2019.
  38. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 16 Mei 2019.
  39. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 23 Mei 2019.
  40. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 23 Mei 2019.
  41. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 30 Mei 2019.
  42. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 30 Mei 2019.
  43. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 6 Jun 2019.
  44. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 6 Jun 2019.
  45. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 14 Jun 2019.
  46. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 14 Jun 2019.
  47. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 19 Jun 2019.
  48. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 19 Jun 2019.
  49. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 27 Jun 2019.
  50. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 27 Jun 2019.
  51. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 5 Julai 2019.
  52. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 5 Julai 2019.
  53. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2020-10-01. Dicapai pada 11 Julai 2019.
  54. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 11 Julai 2019.
  55. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 18 Julai 2019.
  56. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 18 Julai 2019.
  57. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 Julai 2019.
  58. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 Julai 2019.
  59. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 1 Ogos 2019.
  60. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 1 Ogos 2019.
  61. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 8 Ogos 2019.
  62. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 8 Ogos 2019.
  63. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 22 Ogos 2019.
  64. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 22 Ogos 2019.
  65. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 22 Ogos 2019.
  66. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 22 Ogos 2019.
  67. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 29 Ogos 2019.
  68. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 29 Ogos 2019.
  69. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 13 September 2019.
  70. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 13 September 2019.
  71. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 13 September 2019.
  72. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 13 September 2019.
  73. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 23 September 2019.
  74. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 23 September 2019.
  75. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 28 September 2019.
  76. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 28 September 2019.
  77. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Diarkibkan daripada yang asal (PDF) pada 2020-05-24. Dicapai pada 5 Oktober 2019.
  78. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 5 Oktober 2019.
  79. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 14 Oktober 2019.
  80. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 14 Oktober 2019.
  81. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 17 Oktober 2019.
  82. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 17 Oktober 2019.
  83. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 Oktober 2019.
  84. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 Oktober 2019.
  85. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 3 November 2019.
  86. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 3 November 2019.
  87. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 11 November 2019.
  88. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 11 November 2019.
  89. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 18 November 2019.
  90. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 18 November 2019.
  91. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 November 2019.
  92. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 25 November 2019.
  93. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 2 Disember 2019.
  94. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 2 Disember 2019.
  95. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 9 Disember 2019.
  96. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 9 Disember 2019.
  97. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 15 Disember 2019.
  98. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 15 Disember 2019.
  99. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 23 Disember 2019.
  100. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 23 Disember 2019.
  101. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 30 Disember 2019.
  102. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 30 Disember 2019.
  103. ^ "Top 20 Most Streamed International & Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 5 Januari 2020.
  104. ^ "Top 10 Most Streamed Domestic Singles In Malaysia" (PDF). Persatuan Industri Rakaman Malaysia (dalam bahasa Inggeris). Persatuan Industri Rakaman Malaysia. Dicapai pada 5 Januari 2020.

Pautan luar[sunting | sunting sumber]