Fail:Star of life caution.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 210 × 190 piksel, saiz fail: 12 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Keterangan

The star of life overlaid with a caution symbol

Tarikh
Sumber Own work based on: Star of life caution.jpg where User:Mike.lifeguard merged Nuvola apps important yellow.svg and Star of life.svg
Pengarang
Original: Mike.lifeguard Vector: Lokal_Profil
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)
GNU head Pustaka ini merupakan perisian bebas; anda boleh mengedarkannya semula dan/atau mengubahsuainya di bawah syarat-syarat Lesen Awam Am Lemah GNU seperti yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; sama ada versi 2.1 Lesen ini, atau sebarang versi selepasnya (mengikut pilihan anda). Pustaka ini diedarkan dengan harapan agar ia menjadi berguna, tetapi tanpa sebarang waranti; tanpa pun waranti tersirat kebolehdagangan atau kesesuaian untuk tujuan tertentu. Rujuk versi 2.1 dan versi 3 Lesen Awam Am Lemah GNU untuk butiran selanjutnya.
SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This mbox icon was created with Inkscape.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa17:14, 7 Julai 2007Gambar kenit bagi versi pada 17:14, 7 Julai 2007210 × 190 (12 KB)Lokal Profil{{Information |Description=The star of life overlaid with a caution symbol |Source=After Image:Staf of life caution.jpg where User:Mike.lifeguard - merged Image:Nuvola apps important yellow.svg and Image:Star of life.svg |Date=July 0

Lebih daripada 100 laman menggunakan fail ini. Yang berikut ialah laman 100 pertama yang menggunakan fail ini sahaja. Terdapat senarai penuh tersedia.

Penggunaan fail sejagat