Senarai jilid manga Detektif Conan

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search
Kulit buku tankōbon Jilid 1 Detektif Conan edisi Bahasa Melayu

Bab (File) dari manga Detektif Conan ditulis dan dilukiskan oleh Gosho Aoyama. Di Jepun, mereka telah diterbitkan oleh Shogakukan sejak tahun 1994. Sejak premier Detektif Conan, lebih daripada lapan ratus bab telah dikeluarkan di Jepun. Masing-masing bab dikumpulkan oleh Shogakukan dalam siri kelantangan Tankōbon. Jilid pertama ini dikeluarkan pada 18 Jun 1994 sehingga 18 April 2014, Jilid ke-83 telah dikeluarkan di Jepun. Di Malaysia, Tora Aman merupakan penerbit manga Detektif Conan edisi bahasa Melayu dan bahasa Mandarin.

Tankōbon[sunting | sunting sumber]

Jilid 1-10[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
01 18 Jun 1994 [1]ISBN 4-09-123371-6April 2000
02 18 Julai 1994[2]ISBN 4-09-123372-4April 2000
03 18 Oktober 1994[3]ISBN 4-09-123373-2Jun 2000
04 18 Februari 1995[4]ISBN 4-09-123374-0Julai 2000
05 18 April 1995[5]ISBN 4-09-123375-9Ogos 2000
06 18 Julai 1995[6]ISBN 4-09-123376-7September 2000
07 18 November 1995[7]ISBN 4-09-123377-5Oktober 2000
08 18 Disember 1995[8]ISBN 4-09-123378-3November 2000
09 18 Januari 1996[9]ISBN 4-09-123379-1November 2000
10 18 April 1996[10]ISBN 4-09-123380-5Disember 2000


Jilid 11-20[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
11 18 Julai 1996[11]ISBN 4-09-125041-6Januari 2001
12 18 September 1996[12]ISBN 4-09-125042-4Februari 2001
13 10 Disember 1996[13]ISBN 4-09-125043-2Mac 2001
14 18 Mac 1997[14]ISBN 4-09-125044-0Jun 2001
15 18 Jun 1997[15]ISBN 4-09-125045-9Julai 2001
16 9 Ogos 1997[16]ISBN 4-09-125046-7Ogos 2001
17 18 November 1997[17]ISBN 4-09-125047-5September 2001
18 17 Januari 1998[18]ISBN 4-09-125048-3Oktober 2001
19 18 April 1998[19]ISBN 4-09-125049-1November 2001
20 18 Julai 1998[20]ISBN 4-09-125050-5Disember 2001


Jilid 21-30[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
21 20 Oktober 1998[21]ISBN 4-09-125491-8Januari 2002
22 18 Februari 1999[22]ISBN 4-09-125492-6Januari 2002
23 17 April 1999[23]ISBN 4-09-125493-4Januari 2002
24 17 Julai 1999[24]ISBN 4-09-125494-2Februari 2002
25 18 Oktober 1999[25]ISBN 4-09-125495-0Februari 2002
26 18 Februari 2000[26]ISBN 4-09-125496-9Februari 2002
27 18 April 2000[27]ISBN 4-09-125497-7Mac 2002
28 18 Julai 2000[28]ISBN 4-09-125498-5April 2002
29 18 September 2000[29]ISBN 4-09-125499-3Mei 2002
30 18 Disember 2000[30]ISBN 4-09-125500-0Mei 2002


Jilid 41-50[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JapaneseISBN JapaneseKeluaran MelayuISBN Melayu
41 9 April 2003[31]ISBN 4-09-126411-5Jun 2003
42 18 Julai 2003[32]ISBN 4-09-126412-3Ogos 2003
43 18 Oktober 2003[33]ISBN 4-09-126413-1November 2003
44 17 Januari 2004[34]ISBN 4-09-126414-XFebruari 2004
45 5 April 2004[35]ISBN 4-09-126415-8Jun 2004
46 16 Julai 2004[36]ISBN 4-09-126416-6Ogos 2004
47 18 Oktober 2004[37]ISBN 4-09-126417-4November 2004
48 14 Januari 2005[38]ISBN 4-09-126418-2Mac 2005
49 6 April 2005[39]ISBN 4-09-126419-0Jun 2005
50 15 Julai 2005[40]ISBN 4-09-126420-4Ogos 2005


Jilid 51-60[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
51 18 October 2005[41]ISBN 4-09-127361-0Disember 2005
52 14 Januari 2006[42]ISBN 4-09-120026-5Mac 2006
53 17 Februari 2006[43]ISBN 4-09-120110-5April 2006
54 16 Jun 2006[44]ISBN 4-09-120377-9Ogos 2006
55 15 Setember 2006[45]ISBN 4-09-120628-XSeptember 2006
56 13 Januari 2007[46]ISBN 978-4-09-120706-7Mac 2007
57 5 April 2007[47]ISBN 978-40-91-21110-1May 2007
58 18 Julai 2007[48]ISBN 978-4-09-121155-2Ogos 2007
59 18 Oktober 2007[49]ISBN 978-4-09-121199-6Januari 2008
60 12 Januari 2008[50]ISBN 978-4-09-121266-5Mei 2008


Jilid 61-70[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
61 3 April 2008[51]ISBN 978-4-09-121340-2Ogos 2008
62 11 Ogos 2008[52]ISBN 978-4-09-121464-5Disember 2008
63 7 November 2008[53]ISBN 978-4-09-121513-0Mac 2009
64 2 April 2009[54]ISBN 978-4-09-121892-6Ogos 2009
65 18 Ogos 2009[55]ISBN 978-4-09-121717-2Disember 2009
66 18 November 2009[56]ISBN 978-4-09-122048-6Mac 2010
67 February 18, 2010 [57]ISBN 978-4-09-122146-9Mei 2010
68 18 Mei 2010 [58]ISBN 978-4-09-122290-9Ogos 2010
69 18 Ogos 2010 [59]ISBN 978-4-09-122500-9Oktober 2010
70 18 November 2010 [60]ISBN 978-4-09-122658-7Februari 2011


Jilid 71-80[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
71 18 Februari 2011[61]ISBN 978-4-09-122780-5April 2011
72 17 Jun 2011[62]ISBN 978-4-09-122898-7Ogos 2011
73 16 September 2011[63]ISBN 978-4-09-123235-9Mac 2012
74 14 Disember 2011[64]ISBN 978-4-09-123428-5Jun 2012
75 14 April 2012[65]ISBN 978-4-09-159101-2September 2012
76 18 Jun 2012[66]ISBN 978-4-09-123738-5April 2013
77 18 September 2012[67]ISBN 978-4-09-123806-1Ogos 2013
78 18 Disember 2012[68]ISBN 978-4-09-124031-6Disember 2013
79 18 April 2013[69]ISBN 978-4-09-124291-4
80 18 Julai 2013[70]ISBN 978-4-09-124324-9


Jilid 81-kini[sunting | sunting sumber]

Bil.Keluaran JepunISBN JepunKeluaran MelayuISBN Melayu
81 18 November 2013 [71]ISBN 978-4-09-124499-4
82 17 Januari 2014 [72]ISBN 978-4-09-124551-9
83 18 April 2014 [73]ISBN 978-4-09-124620-2
84 18 Julai 2014 [74]ISBN 978-4-09-125028-5
85 18 November 2014ISBN —


Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Detektif Conan Vol 1" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada May 4, 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  2. ^ "Detektif Conan Vol 02" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada May 4, 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  3. ^ "Detektif Conan Vol 03" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada May 4, 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  4. ^ "Detektif Conan Vol 04" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada May 4, 2011. Dicapai 9 Jun 2009. 
  5. ^ "Detektif Conan Vol 05" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  6. ^ "Detektif Conan Vol 06" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  7. ^ "Deteketif Conan Vol 07" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  8. ^ "Detektif Conan Vol 08" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  9. ^ "Detective Conan Vol 09" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 8 Jun 2009. 
  10. ^ "Detektif Conan Vol 10" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  11. ^ "Detektif Conan Vol 11" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  12. ^ "Detektif Conan Vol 12" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  13. ^ "Detektif Conan Vol 13" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  14. ^ "Detective Conan Vol 14" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  15. ^ "Detective Conan Vol 14" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  16. ^ "Detektif Conan Vol 16" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  17. ^ "Detektif Conan Vol 17" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  18. ^ "Detektif Conan Vol 18" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai June 11, 2009. 
  19. ^ "Detektif Conan Vol 19" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  20. ^ "Detektif Conan Vol 20" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  21. ^ "Detektif Conan Vol 21" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  22. ^ "Detektif Conan Vol 22" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  23. ^ "Detektif Conan Vol 23" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  24. ^ "Detektif Conan Vol 24" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  25. ^ "Detektif Conan Vol 25" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  26. ^ "Detektif Conan Vol 26" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  27. ^ "Detektif Conan Vol 27" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  28. ^ "Detektif Conan Vol 28" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  29. ^ "Detektif Conan Vol 29" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  30. ^ "Detektif Conan Vol 30" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada yang asal pada 5 Mei 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  31. ^ "Detektif Conan Vol 41" (dalam bahasa Japan). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  32. ^ "Detektif Conan Vol 42" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  33. ^ "Detektif Conan Vol 43" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  34. ^ "Detektif Conan Vol 44" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  35. ^ "Detektif Conan Vol 45" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  36. ^ "Detektif Conan Vol 46" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  37. ^ "Detektif Conan Vol 47" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  38. ^ "Detective Conan Vol 48" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada August 4, 2011. Dicapai June 11, 2009. 
  39. ^ "Detektif Conan Vol 49" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  40. ^ "Detektif Conan Vol 50" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 5 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  41. ^ "Detektif Conan Vol 51" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  42. ^ "Detektif Conan Vol 52" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  43. ^ "Detektif Conan Vol 53" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  44. ^ "Detektif Conan Vol 54" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  45. ^ "Detektif Conan Vol 55" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  46. ^ "Detektif Conan Vol 56" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  47. ^ "Detektif Conan Vol 57" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  48. ^ "Detektif Conan Vol 58" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  49. ^ "Detektif Conan Vol 59" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  50. ^ "Detektif Conan Vol 60" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Diarkibkan daripada asal pada 4 Ogos 2011. Dicapai 11 Jun 2009. 
  51. ^ "Detektif Conan Vol 61" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 11 Jun 2009. 
  52. ^ "Detektif Conan Vol 62" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Dicapai 11 Jun 2009. 
  53. ^ "Detektif Conan Vol 63" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 11 Jun 2009. 
  54. ^ "Detektif Conan Vol 64" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 11 Jun 2009. 
  55. ^ "Detektif Conan Vol 65" (dalam bahasa Japanese). Shogakukan. Dicapai 19 Ogos 2009. 
  56. ^ "Detektif Conan Vol 66" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 18 November 2009. 
  57. ^ "Detektif Conan Vol 67" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 18 Februari 2010. 
  58. ^ "Detektif Conan Vol 68" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 18 Mei 2010. 
  59. ^ "Detektif Conan Vol 69" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 18 Mei 2010. 
  60. ^ "Detektif Conan Vol 70" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 19 November 2010. 
  61. ^ "Detektif Conan Vol 71" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 20 Februari 2011. 
  62. ^ "Detektif Conan Vol 72" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 18 Jun 2011. 
  63. ^ "Detektif Conan Vol 73" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 16 September 2011. 
  64. ^ "Detektif Conan Vol 74" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 13 Januari 2012. 
  65. ^ "Detektif Conan Vol 75" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 8 Mac 2012. 
  66. ^ "Detektif Conan Vol 76" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 9 Mei 2012. 
  67. ^ "Detektif Conan Vol 77" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 29 Ogos 2012. 
  68. ^ "Detektif Conan Vol 78" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 5 Disember 2012. 
  69. ^ "Detektif Conan Vol 79" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 8 Mac 2013. 
  70. ^ "Detektif Conan Vol 80" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 18 Julai 2013. 
  71. ^ "Detektif Conan Vol 81" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 17 November 2013. 
  72. ^ "Detektif Conan Vol 81" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 15 Januari 2014. 
  73. ^ "Detektif Conan Vol 83" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 6 April 2014. 
  74. ^ "Detektif Conan Vol 84" (dalam bahasa Jepun). Shogakukan. Dicapai 6 Julai 2014.