Perbincangan pengguna:Khairul hazim

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Lompat ke: pandu arah, cari

Sila hantarkan perbualan di sini. Jangan rasa malu-malu, saya akan membalas untuk anda. Terima kasih. Khairul hazim 05:15, 23 Ogos 2007 (UTC)

Sejarah Wikipedia[sunting sumber]

Lihat:-

Salam[sunting sumber]

Waalaikummussalam! Tidak menjadi masaalah. Selamat menyumbang di Wikipedia. Yosri 08:51, 23 Mac 2007 (UTC)

Sumbangan anda[sunting sumber]

Anda boleh memeriksa sumbangan-sumbangan anda di http://ms.wikipedia.org/wiki/Istimewa:Contributions/Khairul_hazim Yosri 13:50, 26 Mac 2007 (UTC)

Adakah PM Poon orang Cina?[sunting sumber]

Hai Khairul Hazim, sebenarnya persoalan ini amat rumit tetapi kalau nak senang cerita... ya, saya orang Cina generasi kedua di Malaysia yang tidak beragama.

Kalau nak lebih tepat, saya seorang OCBC, iaitu Orang Cina Bukan Cina, kerana tak tahu bahasa Cina, tak tahu kebudayaan Cina, tak pernah pergi negara China, dan tak minat pergi negara China. Kalau nak melancong, saya akan pilih ke Australia, hehehe. — PM Poon 04:14, 6 April 2007 (UTC)

Masalah di awal permulaan Konsert Akademi Fantasia[sunting sumber]

Berita baik untuk peminat AF! Bukan sebab nak jual barang AF secara murah! Tapi ini ialah kisah benar yang terjadi pada awal permulaan Konsert Akademi Fantasia!

Dalam konsert Akademi Fantasia ke-9 pada 12 Mei 2007, ada masalah teknikal terjadi, bukan sebab Azwad (pelajar AF, masuk hospital dua kali). Ini adalah rentetan peristiwa yang terjadi ...

  • Hotlink Aktifkan Akademi Fantasia
  • Dihangatkan lagi oleh Maybeline New York
  • Hotlink Aktifkan Akademi Fantasia
 Selepas itu, ia menjadi senyap seketika dalam masa 1, 2 minit.
  • Secara tiba-tiba terus ke Audiotorium MPBJ, tanpa sebarang intro.

Pada saya, ianya adalah masaalah teknikal.Tak sampai 24 jam (siaran ulangannya pada 13:30), ia memaparkan sepanduk sokongan, kemudian intro Konsert Akademi Fantasia dan selepas itu semua pelajar menyanyi "Let's Get Together" dan seterusnya siaran berakhir.

Di rumah saya, ada ayahcik(Mohammad Khusyairi), isteri dan anaknya Mohammad Afiq Daniel datang ke sini. Satu masalah diselesaikan. Televisyen rumah perlu pada arah orang ramai tapi yang teruknya ada kemungkinan akan terjatuh. Nasib baik malam itu dalam keadaan baik. Saya tidur pada jam 00:50.

Pada masa saya menulis ini - 13 mei 2007 , siaran ulangan Konsert AF baru sahaja bermula.Dan dimanakah salurannya? Sudah semestinya di Astro Ria. Penajanya hangat seperti goreng pisang panas, Hotlink dan Maybeline . Radio rasminya ialah Era. Khairul hazim 05:49, 13 Mei 2007 (UTC)

Terima kasih[sunting sumber]

Saya berasa agak tersentuh apabila mengetahui tentang diri anda. Sudah pasti kehidupan saudara penuh dengan onak dengan duri.

Syabas saya ucpakan atas sumbangan saudara di Wikipedia. Semoga Tuhan akan sentiasa memberkati saudara. ...MSWiki 06:19, 29 Julai 2007 (UTC)...

Maksud Cassiopeta[sunting sumber]

nama sebuah bintang - cassiopeia. berasa; dari mithology Greek. cuba buka laman wikipedia Inggeris.

lagi satu ia nama homeroom saya masa di sekolah dulu. ade 6 homeroom A=Andromeda B=Betelguese C=Cassiopeta D=Draco E=Endromeda F=Pheonix Cassiopeta7 14:26, 1 Oktober 2007 (UTC)

Skrg ni baru saya tahu maksud sebenar cassiopeia.

E-mail[sunting sumber]

Anda ada gmail...Saya ingin bersembang dengan awak.sekarang.che 11:51, 5 Disember 2007 (UTC)

Need Melayu crash course[sunting sumber]

Hi,
I love to learn Malay language so that I can translate many articles like this one::Zoo Negara (you may see mine here), I do not want to be an expert, just "good enough  -- any recommendation
?

Thanks a lot !!!                  大西洋鲑 (bincang) 09:03, 10 Disember 2008 (UTC)

Selamat kembali[sunting sumber]

Salam , selamat kembali. Lama betul rasanya saudara menghilang.Malekhanif (bincang) 02:21, 24 Disember 2011 (UTC)

Jemputan ke WikiProjek Anime dan Manga[sunting sumber]

Wikipe-tan head.png
Helo, Khairul hazim.

Anda dijemput untuk menyertai WikiProjek Anime dan Manga, sebuah WikiProjek dan sumber khusus untuk meningkatkan liputan Wikipedia bagi anime dan manga serta rencana yang berkaitan dengan anime dan manga.
Untuk sertai projek ini, sila bubuh laman pengguna anda dengan meletakkan teg {{Pengguna WP Anime}}. --SNN95-- talk to me beybeh! 03:00, 24 Disember 2013 (UTC)

Pengundian Malaysiaboy sebagai penyelia[sunting sumber]

Sila hadirkan diri anda untuk mengundi Malaysiaboy sebagai penyelia. Laman undian di disini! MediaWiki message delivery (bincang) 17:29, 1 Januari 2015 (UTC)

Pengundian pengguna 26 Ramadan sebagai penyelia[sunting sumber]

Anda dijemput mengundi 26 Ramadan sebagai penyelia. Undian boleh dilakukan di sini. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 19:08, 9 Januari 2015 (UTC)

Pengundian SNN95 sebagai penyelia di Wikikamus[sunting sumber]

Saya tahu ini agak terkeluar dari konteks Wikipedia tetapi saya perlukan pertolongan anda untuk mengundi saya sebagai penyelia di Wikikamus. Walaupun saya disana sebagai penyelia, tetapi tidak kekal, hanya tiga bulan sahaja diberikan oleh meta. Untuk kekalkan status saya di sana, saya perlukan sokangan anda. Sila mengundi saya di sini. SNN95Natsu and Happy.png Letter.jpg LAPIZ.SVG 10:47, 22 Februari 2015 (UTC)