Fail:Flag of Selangor.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 600 × 300 piksel, saiz fail: 1 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan

Flag of the Malaysian state Selangor.

Tarikh 19 October 2005 (en.wikipedia upload date)
Sumber w:Image:Selangor flag.svg
Pengarang Mysid
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)
Dengan ini, Mysid from en.wikipedia.org selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen yang berikut:
GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU". Subject to disclaimers.
w:ms:Creative Commons
pengiktirafan perkongsian serupa
Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport Creative Commons. Subject to disclaimers.
Pengiktirafan: Mysid from en.wikipedia.org
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.
Tag pelesenan ini dibubuh pada fail ini sebagai sebahagian kemas kini pelesenan GFDL
Insignia
This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

en.wikipedia upload log

07:32, 19 October 2005 Mysid 600×300 (1,173 bytes) (Flag of the Malaysian state Selangor. {{PD-flag}})

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa23:07, 22 Ogos 2007Gambar kenit bagi versi pada 23:07, 22 Ogos 2007600 × 300 (1 KB)Mysidmore natural colors
09:24, 19 Ogos 2006Gambar kenit bagi versi pada 09:24, 19 Ogos 2006600 × 300 (1 KB)Himasaram{{Information |Description=Flag of the Malaysian state Selangor. |Source=w:Image:Selangor flag.svg |Date=19 October 2005 (en.wikipedia upload date) |Author=Mysid |Permission={{PD-user|Mysid}}{{GFDL-user|Mysid}} |ot

Lebih daripada 100 laman menggunakan fail ini. Yang berikut ialah laman 100 pertama yang menggunakan fail ini sahaja. Terdapat senarai penuh tersedia.

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Lihat banyak lagi penggunaan sejagat bagi fail ini.