Fail:Flag of Johor.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 648 × 324 piksel, saiz fail: 2 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Flag of the Malaysian state Johor. Drawn by Mysid. Published in en.wiki at 10:31, 3 November 2005.

FOTW says:

Johore has a blue flag, with a big red canton with white crescent and five-pointed star, pointing somewere, but not exactlyin lower fly end. (...) The flag consists of a white crescent and a star of five points on a red field at the canton and navy blue at the fly. The white denotes a sovereign ruler, red a warrior and blue the universe. This flag is very much associated with the Sultan.

Lesen:

GNU head Kebenaran diberikan untuk menyalin, mengedar dan/atau mengubah dokumen ini di bawah syarat-syarat Lesen Pendokumenan Bebas GNU, versi 1.2 atau mana-mana versi selepas ini, yang diterbitkan oleh Yayasan Perisian Bebas; tanpa Seksyen yang Tak Berubah, tanpa Teks Kulit Depan dan tanpa Teks Kulit Belakang. Salinan lesen ini boleh didapati dalam seksyen yang bertajuk Lesen Pendokumenan Bebas GNU". Subject to disclaimers.
w:ms:Creative Commons
pengiktirafan perkongsian serupa
Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 3.0 Tidak Diport Creative Commons. Subject to disclaimers.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.
Tag pelesenan ini dibubuh pada fail ini sebagai sebahagian kemas kini pelesenan GFDL

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa23:14, 4 Oktober 2011Gambar kenit bagi versi pada 23:14, 4 Oktober 2011648 × 324 (2 KB)Fry1989colours
12:38, 24 Februari 2006Gambar kenit bagi versi pada 12:38, 24 Februari 2006650 × 325 (985 bytes)WikedKentaurFlag of the Malaysian state Johor. Drawn by Mysid. FOTW says [http://www.fotw.net/flags/my-johor.html]: :''Johore has a blue flag, with a big red canton with white crescent and five-pointed star, pointing in lower fly end. (...)

Lebih daripada 100 laman menggunakan fail ini. Yang berikut ialah laman 100 pertama yang menggunakan fail ini sahaja. Terdapat senarai penuh tersedia.

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Lihat banyak lagi penggunaan sejagat bagi fail ini.