Fail:Pakatan Harapan Logo.svg

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Jump to navigation Jump to search

Fail asli(Fail SVG, ukuran dasar 10,667 × 5,333 piksel, saiz fail: 536 KB)

Fail ini dari Wikimedia Commons dan mungkin digunakan oleh projek lain. Penerangan pada laman penerangan failnya di sana ditunjukkan di bawah.

Ringkasan

Keterangan
Bahasa Melayu: Logo Pakatan Harapan.
Tarikh
Sumber Karya sendiri, redraw from pakatanharapan.com.my
Pengarang Molecule Extraction and Ppbmbersatu
Kebenaran
(Penggunaan semula fail ini)
Public domain
Imej ini hanya mengandungi bentuk geometri mudah dan/atau teks. Ia tidak memenuhi ciri-ciri keaslian yang diperlukan untuk perlindungan hak cipta dan oleh itu, imej tersebut merupakan dalam domain awam. Walaupun imej itu bebas daripada sekatan hak cipta, imej ini mungkin masih tertakluk kepada sekatan yang lain. Sila lihat WP:PD atau laman perbualan:PD-textlogo untuk maklumat lanjut.
Trademarked
This work includes material that may be protected as a trademark in some jurisdictions. If you want to use it, you have to ensure that you have the legal right to do so and that you do not infringe any trademark rights. See our general disclaimer.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.
Dengan ini, saya selaku pemegang hak cipta karya ini, menerbitkannya di bawah lesen yang berikut:
w:ms:Creative Commons

pengiktirafan perkongsian serupa

Fail ini dilesenkan di bawah lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 4.0 Antarabangsa Creative Commons.
Anda adalah bebas:
  • untuk berkongsi – untuk menyalin, mengedar dan memindah hasil kerja
  • untuk mencampur semula – untuk menyesuaikan karya
Di bawah syarat berikut:
  • pengiktirafan – Anda mesti memberi penghargaan yang berpatutan, bekalkan pautan ke lesen, dan tunjukkan jika perubahan telah dibuat. Anda boleh lakukannya dalam sebarang cara yang munasabah, tetapi bukan dalam sebarang cara yabg mencadangkan pemberi lesen mengendors anda atau penggunaan anda.
  • perkongsian serupa – Jika anda mengubah, menukar, atau menokok tambah karya ini, anda boleh menyebarkan hasil kerja itu di bawah lesen yang sama atau serupa dengan lesen ini sahaja.

Sejarah fail

Klik pada tarikh/waktu untuk melihat rupa fail tersebut pada waktu silam.

Tarikh/WaktuGambar kenitUkuranPenggunaKomen
semasa14:52, 26 Februari 2018Gambar kenit bagi versi pada 14:52, 26 Februari 201810,667 × 5,333 (536 KB)PpbmbersatuUser created page with UploadWizard
18:09, 14 Disember 2017Gambar kenit bagi versi pada 18:09, 14 Disember 20171,348 × 753 (7 KB)Molecule Extractionminor correction
18:05, 14 Disember 2017Gambar kenit bagi versi pada 18:05, 14 Disember 20171,348 × 753 (5 KB)Molecule Extraction{{Information |Description ={{en|1=The official flag and logo of the Pakatan Harapan Party.}} |Source =Own work, source retrieved from [https://www.roketkini.com/2017/07/28/ros-minta-tambah-pakatan-dalam-logo-harapan/ www.roketkini.com] (Ori...

Lebih daripada 100 laman menggunakan fail ini. Yang berikut ialah laman 100 pertama yang menggunakan fail ini sahaja. Terdapat senarai penuh tersedia.

Penggunaan fail sejagat

Fail ini digunakan oleh wiki-wiki lain yang berikut:

Lihat banyak lagi penggunaan sejagat bagi fail ini.

Metadata