Pengguna:Wiki Farazi

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Pergi ke navigasi Pergi ke carian
Petikan diperlukan jika tidak ia meletup.

Selamat sejahtera, saya ialah Wiki Farazi. Selamat datang ke laman pengguna ini. Hayolah kaget.... hehehe. Kini, saya sedang bersekolah di sebuah sekolah menengah kebangsaan (SMK) yang berlokasi di negara Malaysia.

Kawasan penciptaaan artikel di Wikipedia.

Alatan[sunting | sunting sumber]

Artikel Baharu
Perubahan Terkini
Senarai singkatan:
D
Sunting Wikidata
B
Suntingan ini mencipta laman baru (lihat juga senarai laman baru)
k
Ini ialah suntingan kecil
b
Suntingan ini dilakukan oleh bot
(±123)
Saiz laman telah berubah sebanyak jumlah bait ini
Laman dipantau sementara

21 September 2021

  • Senarai Rencana Geografi di Malaysia, Wikipedia Bahasa Cebuano
  • British Borneo, Singapore, and Malaya; Official Standard Names Approved by the United States Board on Geographic Names [British Borneo, Singapura dan Tanah Melayu; Nama Piawai Rasmi yang Diluluskan oleh Lembaga Amerika Syarikat untuk Nama Geografi]. United States Government Printing Office. 1955. ISBN 9780598719669. Diarkibkan daripada yang asal pada 6 Julai 2021. Dicapai pada 12 Januari 2018 – melalui Google Books.
  • Malaysia, Singapore, and Brunei: Official Standard Names Approved by the United States Board on Geographic Names [Malaysia, Singapura, Brunei; Nama Piawai Rasmi yang Diluluskan oleh Lembaga Amerika Syarikat untuk Nama Geografi]. 2. United States Government Printing Office. 1971. Diarkibkan daripada yang asal pada 6 Julai 2021. Dicapai pada 12 Januari 2018 – melalui Google Books.
  • "Aplikasi Carian Kod dan Nama Sempedan Pentadbiran Tanah". mygos.mygeoportal.gov.my. Malaysia Geospatial Online Services (MyGOS). Diarkibkan daripada yang asal pada Mei 5, 2021. Dicapai pada April 12, 2021.

Wikipedia:Babel
ms Bahasa ibunda pengguna ini ialah Bahasa Melayu.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Cari bahasa pengguna

Saya menyokong Wikipedia Bahasa Melayu dengan sumbangan saya

Renchana[sunting | sunting sumber]Ini adalah laman pengguna Wikipedia.

Jika anda mendapati laman ini pada mana-mana tapak selain dari Wikipedia, anda sedang melihat cermin laman. Berhati-hati bahawa yang laman ini mungkin bukan yang terkini, dan pengguna asal laman ini mungkin tidak mempunyai hubungan peribadi dengan mana-mana tapak selain dari Wikipedia sendiri. Laman asal terletak di http://ms.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Wiki_Farazi.

Wikimedia Foundation